Mooi nieuws! VDT verwelkomt Van Gelder Advocaten: een grote stap voorwaarts

Na een stevige voorbereiding was het eindelijk zover. Vanaf 1 oktober is Van Gelder samengegaan onder de vlag van VDT Advocaten. Een spannend, nieuw avontuur en meer juridische power voor jou!

Toen de visies en toekomstplannen naast elkaar werden gelegd, werd het als snel 1 + 1 = 3. Koenraad de Klerk van VDT Advocaten legt uit waarom ze zo goed bij elkaar passen: “We zijn allebei kantoren die met een frisse blik naar de advocatuur kijken, waarbij we luisteren naar de behoeften van onze klanten en een loyale klantenkring hebben opgebouwd.” Marieke van Gelder vult aan: “We hadden al gelijke toekomstplannen en visies. Als je twee plannen naast elkaar legt, dan kom je vaak tot een, nog beter, derde plan.”

Van Gelder Advocaten

Van Gelder Advocaten is al achttien jaar een bekende speler in de regio Tilburg, met een fantastisch team van professionals. Net als VDT, richten ze zich volledig op MKB-ondernemers. De groei van Van Gelder was eveneens indrukwekkend, met een jong en enthousiast team, aanvullende expertise en dezelfde visie als VDT. Voor de volgende groeifase waren investeringen nodig in zaken die VDT al in huis had.

Groei

Deze stap opent meteen nieuwe deuren voor VDT. Sinds 2017 groeit het bedrijf dankzij de nieuwe koers ‘VDT onderneemt met je mee’ veel sneller dan verwacht. Elk jaar verwelkomen ze maar liefst 120 nieuwe bedrijven als klant, waaronder steeds grotere ondernemingen. Om dit tempo bij te kunnen houden, is versterking zeer welkom, vooral op het gebied van AVG-werk en overnames (recentelijk vierden ze hun honderdste overnamebegeleiding in slechts vijf jaar).

Een van de grootste van de regio

Er zijn ontzettend veel goede redenen om deze krachten te bundelen. Om hun businessplan te verwezenlijken, streeft VDT Advocaten naar 30 tot 35 advocaten/juristen. Ze waren al het grootste team in Tilburg en met het team van Van Gelder erbij, groeit het kantoor van 20 naar 26 advocaten én worden ze ineens een van de grootste spelers uit de regio. Kortom, dit is een geweldige stap voorwaarts. Koenraad benadrukt dat groei nooit een doel op zich moet zijn: “Maar het is voor ons van groot belang om met de ondernemingen mee te groeien. Zoals een goede vriend van me altijd zegt: ‘Olifanten doen het met olifanten.’”

Naam

Marieke legt uit waarom de naam ‘Van Gelder’ niet terugkeert. “Ik heb deze naam verzonnen bij de notaris, toen ik nog geen idee had hoe mijn kantoor er bijna twintig jaar later uit zou zien. We doen het met een heel team en dat wil ik ook uitstralen.”

Koenraad en Marieke benadrukken dat ze erg blij zijn met deze stap: “We vullen elkaar goed aan en we denken dat onze klanten dat gaan merken in de continuïteit en uitbreiding van onze dienstverlening.”

VDT Advocaten

VDT is gevestigd in het centrum van Tilburg, recht tegenover het spoorpark. Het is een full-service advocatenkantoor gericht op het MKB in Tilburg en de regio. Wil je nog meer weten over VDT? Check de website.