MSCH Copenhagen opent winkel in de Tilburgse binnenstad

De Emmapassage is pas net feestelijk geopend en we kunnen alweer een nieuwkomer bekendmaken. MSCH Copenhagen opent namelijk een winkel in de Emmapassage. De winkel komt te zitten naast de gloednieuwe ECCO-winkel. Het is nog niet bekend wanneer de winkel opent. Lees verder. 

Deze week ging de Emmapassage na een jarenlange verbouwing eindelijk open. Het winkelgebied bestaat uit winkel- en horecaconcepten zoals Anne&Max, Mango, Nelson schoenen, alcoholvrije slijterij NIX&NIX, Skechers, Søstrene Grene en Voetbalshop.nl. Maar dat is dus nog lang niet alles. Komende maanden openen ook Guts & Gusto (3 december), America Today, New Yorker, ONLY, Pearle Studio en Starbucks hun deuren.

MSCH Copenhagen

MSCH Copenhagen is een dameswinkel. Ze verkopen trendy kleding. Van leuke jurkjes tot knits, van blousejes tot comfy truien en veel meer. De formule komt – je raadt het al – uit Denemarken, maar heeft in Nederland ook diverse vestigingen. Zo hebben ze al winkels in Zwolle, Lelystad, Leidschendam, Amsterdam en Amersfoort.

Wil je meer weten over dit concept? Bekijk dan vooral de website. Dan zie je wat ze er zoal verkopen.

Een kijkje in de Emmapassage

Ben jij benieuwd naar de beelden van de Emmapassage? Wij namen alvast een kijkje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)