Munsel Meditation doet een boekje open over Munsel

Het in 2019 gestarte Munsel Meditation is al twee jaar een plek van rust en bezinning waar mensen in Tilburg meditatie kunnen beoefenen. Hun passie; De wijsheid en liefde van de leer van Boeddha delen met iedereen die geintresseerd is. Munsel Meditation opgericht door Sinsi Ong, beroepsmeditatieleraar biedt vele workshops aan maar ook persoonlijke lessen. De eigenaar besloot ditmaal om een boekje open te doen over hem en het bedrijf. Dus lees snel verder en leer Munsel Meditation echt kennen.

De route van Sinsi Ong

Sinsi Ong is een meditatieleraar, van Chinese afkomst. Eind 2019 startte hij het meditatiecentrum Munsel Meditation in Tilburg.
Sinsi bestudeert en beoefent al meer dan 25 jaar meditatie en boeddhisme. Hij reisde daarvoor door Europa en Azië. Gedurende 13 jaar heeft hij diverse intensieve studie-, bezinnings- en meditatietrainingen gevolgd in een Tibetaans klooster. Daarnaast voltooide hij een traditionele 3-jarige retraite. In de afgelopen 9 jaar heeft hij enkele duizenden mensen uit verschillende culturen bijgestaan in hun persoonlijke meditatiebeoefening en op hun spirituele pad.
Sinsi heeft zijn leven gewijd aan meditatie en dat kun je merken. Tijdens zijn sessies voel je de aanwezigheid van zijn jarenlange beoefening. Tegelijkertijd heeft hij een sprankelende persoonlijkheid, onvergetelijke lach en weet hij de levende wijsheid uit Tibet moeiteloos te koppelen aan voorbeelden uit het dagelijks leven. Hij spreekt uit ervaring en vanuit zijn hart.

De motivatie

De motivatie van Munsel Meditatie is om iedereen te helpen een kalme en heldere geest te ontwikkelen en om de levende wijsheid uit Tibet te delen, zodat we ons kunnen verbinden met onze ware natuur.
Sinsi is geïnspireerd door de technieken van luisteren, contemplatie en meditatie. De interactieve sessies laten je op een eenvoudige manier de kunst van meditatie ontdekken. Ook maak je kennis met de Boeddhistische filosofie.
De voordelen van meditatie zijn veelvoudig. Meditatie kan onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid verbeteren, en begrip, vriendelijkheid en wijsheid ontwikkelen.

Samenwerking

Munsel Meditatie werkt sinds kort samen met Chomolangma. Dit kleine atelier is in handen van beginnend goudsmid Sonia Ferket. Ze verkoopt diverse Tibetaanse sieraden. Daarnaast maakt ze sieraden in opdracht en kun je er terecht voor eenvoudige reparaties. Ook worden er Tibetaanse gebedsvlaggen en wierook verkocht.

Ontdek het zelf

Zou je zelf graag eens kennismaken met Munsel Meditation of Sinsi Ong zelf, nou dat kan! Bekijk de website via de volgende link en plan een les of gesprek. Voor alle evenementen bekijk je gemakkelijk de agenda.