Award winnende musicalklassieker The Lion King komt naar Tilburg

the lion king

Musicalklassieker The Lion King komt naar Tilburg! Tijdens de Nederlandse Musical Dagen kun je genieten van de mooiste songs uit de award winnende musical in Theaters Tilburg. Nigel Brown (Simba) en Annefleur van den Berg komen namelijk op zaterdag 30 juni naar onze stad. 

Dat The Lion King een ‘must-see’ is, blijkt wel uit de cijfers. Wereldwijd trok de musical meer dan 90 miljoen bezoekers en won de voorstelling 70 internationale awards. Ook in Nederland is The Lion King uitgeroepen tot beste musical.

Nederlandse Musical Dagen

Op 29 & 30 juni 2018 staan de Nederlandse Musical Dagen op het programma in Tilburg. De Summer Sing Along op vrijdag 29 juni is de aftrap van dit meerdaagse festival. De volgende dag, zaterdag 30 juni, ligt de rode loper uit voor de tweede editie van het Musical Talent Gala, een show waarin nieuwe en aankomende sterren het musicalaanbod van het nieuwe theaterseizoen ten gehore brengen. Onder andere nummers uit The Lion King worden dan voorgedragen.  Gedurende de twee dagen tonen studenten van de opleidingen Musical en Muziektheater van Fontys hun voorstellingen op verschillende locaties in en om de stad.

Tickets voor de Nederlandse Musical Dagen zijn nu te koop via de website van Theaters Tilburg. Voor laatste updates rondom het programma kun je het beste de Facebookpagina van de Nederlandse Musical Dagen in de gaten houden.