Must-see: mini docu-serie NulDerTien Stories laat de Tilburgse verhalen van straat zien

nuldertien stories

En toen dook er opeens een prachtige rauwe mini-documentaire op die op verschillende social media kanalen veelvuldig werd gedeeld. NulDerTien Stories laat de échte verhalen van Tilburg zien. Die van de straat, van de Tilburger en van verschillende subculturen die Tilburg de stad maken waar wij zoveel van houden. 

In het eerste hoofdstuk van de docu-serie komen verschillende Tilburgers aan het woord. Denk aan Henk van de Frietboetiek, Kees die je wellicht kan kennen als capo op de KingSide tijdens wedstrijden van Willem II en de getalenteerde tattoo-artiest Mischa. Ze hebben het over hun gevoel voor de stad en de identiteit van de Tilburger. De mini docu is op een prachtige en rauwe manier vastgelegd en gemonteerd door de Tilburgse filmmaker Max Droog van Droog Video. Check de eerste aflevering hieronder!

Er komt nog veel meer!

Als we de makers mogen geloven, komen er nog veel meer van dit soort afleveringen aan. Hierin komen naar eigen zeggen de échte Tilburgers aan het woord en niet het pleps dat je tegenkomt op netwerkborrels. Eerlijke verhalen van de straat en uit verschillende subculturen.

Wil je op de hoogte blijven van de mini-doc’s? Volg NulDerTien Stories dan vooral op Instagram en Facebook.