Muzenconcerten keren komende zomer viermaal terug in Reeshofpark

muzenconcerten

Goed nieuws! Ook dit jaar heeft een fanatieke groep vrijwilligers uit de Reeshof het voor elkaar gekregen om vier Muzenconcerten te organiseren in het Reeshofpark. De organisatie is nu nog volop bezig met de programmering en verwacht binnenkort bekend te kunnen maken welke bands optreden tijdens de Muzenconcerten. 

De Muzenconcerten zijn een begrip in de Reeshof. Gemiddeld komen er zo’n 1.200 bezoekers op de zomeravondconcerten af.

Vier Muzenconcerten in het Reeshofpark

Op de volgende data stroomt het Reeshofpark weer vol met feestvierders die genieten van live-optredens, een lekker hapje en heerlijke drankjes. Noteer de volgende data alvast in je agenda:

De toegang is uiteraard ook dit jaar weer helemaal gratis. Vanaf 18:00 uur zijn de eettentjes geopend en is er vermaak voor de kinderen. Zo staat er een gratis springkussen en zorgt Club Pelikaan voor leuke activiteiten. De live-muziek start om 19:30 uur en eindigt om 22:00 uur. De bars zijn tot 23:00 uur geopend voor een klein afzakkertje.

Hapjes en drankjes

Natuurlijk kun je bij de verschillende bars hapjes en drankjes kopen. Voor een biertje betaal je slechts €2,- en voor een wijntje €3,-. De organisatie is afhankelijk van de horecaomzet om ook volgend jaar weer een reeks Muzenconcerten te organiseren. Drink dus vooral een aantal drankjes zodat het ook volgend jaar weer mogelijk is voor de organisatie om samen met 30 vrijwilligers de Muzenconcerten te organiseren.

In de stemming komen

Ben je benieuwd hoe de Muzenconcerten in het Reeshofpark eruit zien? Check dan snel onderstaande fotoalbums die onze fotografen vorig jaar hebben gemaakt.