Muziek, markten & veel meer: er is de komende weken gigantisch veel te doen in het Wilhelminapark

wilhelminapark

In de zomervakantie staat er in het Wilhelminapark een heerlijk evenement op het programma: Wilhelminapark viert de zomer. Na twee succesvolle edities tijdens de coronaperiode, vinden er nu de gehele maand augustus activiteiten en evenementen in het park plaats. Georganiseerd door buurtbewoners, voor buurtbewoners en de rest van Tilburg. Benieuwd wat er op het programma staat? Lees snel verder.

Tijdens Wilhelminapark viert de zomer kun je genieten van muziekoptredens, verschillende sport- en spelactiviteiten, diverse markten, heerlijke biertjes, een platenbeurs en tweedehands kledingmarkt. Op zondag 14 augustus staat er ook een levendige kunst- en boekenmarkt op het programma. Nieuw dit jaar zijn de verschillende workshops overdag. Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door de steun van Art-Fact.

Livemuziek

Diverse artiesten komen optreden tijdens Wilhelminapark viert de zomer. Zo geven Specer & Friends het startschot op de openingsavond die op woensdag 10 augustus plaatsvindt. Ook treden het Onze Lieve Vrouwenkapel, The Antones, de Kofferband, Jacques Mees en vele anderen op tijdens het evenement dat van 10 augustus tot en met 28 augustus duurt.

Workshops

Tijdens Wilhelminapark viert de zomer staan er dus diverse workshops gepland. Van een fotografieworkshop door Anja van Eersel tot een schilderworkshop door Inloophuis Midden-Brabant en veel meer. Daarnaast is er een schrijfworkshop van Mieke van Asten, zumba voor kids en nog veel meer.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar de exacte aanvangstijden per activiteit of optreden? Check dan snel de website.

Wilhelminapark viert de zomer is van woensdag 10 augustus tot en met zondag 28 augustus gratis te bezoeken. De optredens starten vanaf 19:00 uur en voor de overige activiteiten kun je dus het beste de agenda bekijken.

Ben je benieuwd wat er deze zomer nog meer in Tilburg te doen is? Check dan vooral onze uit-agenda.