Nieuws

klundert muziek
Let op! Dit artikel is al 481 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Muziek verbindt tijdens coronacrisis: Klundert Muziek geeft muzieklessen weg

Artiesten die optreden voor verzorgingshuizen, online optredens en speciale liedjes over het coronavirus. We kunnen wel stellen dat muziek verbindt tijdens deze crisistijden. Ook Klundert Muziek speelt hierop in. Ze hebben verschillende acties zodat ze hun muziekwinkel draaiende kunnen houden en ook nog eens het maken van muziek stimuleren.

En nog een kleine throwback: Klundert Muziek was ook één van de zaken die met een visuele lichtshow hun respect uitte naar het zorgpersoneel. De dronebeelden hiervan zie je hier.

Gratis muzieklessen

Klundert Muziek is de grootste muziekwinkel van Noord-Brabant. Ze hebben een prachtige showroom van ruim 1000 vierkante meter in Oisterwijk en bieden ook online alles op het gebied van muziek aan. Ze zijn gespecialiseerd in pop-muziekinstrumenten, zoals gitaren, drums en toetsen en hebben een uitgebreide audio-afdeling. Eigenlijk hebben ze alles op het gebied van muziek onder een dak. Zo ook de reparatie van instrumenten en apparatuur.

Natuurlijk raakt het coronavirus ook Klundert Muziek. Daarom hebben ze verschillende acties. Zo krijg je een gratis muziekles van een uur bij aankoop van een instrument. En nu je toch veel binnen moet blijven, is het een ideaal moment om een instrument te leren bespelen. De muzieklessen worden gegeven door muziekleraren en zzp-ers die momenteel zonder werk zitten door het coronavirus en wordt gefinancierd door Klundert Muziek zelf. Zo stimuleert de muziekzaak de lokale muziekindustrie.

Gratis bezorgd in Brabant

Klundert Muziek heeft uiteraard ook een online webshop waar je een hoop muziekinstrumenten en -apparatuur kunt aanschaffen. Als je in die webshop bestelt, komen ze het dezelfde dag nog gratis bij je leveren. Extra goed om te weten: bij besteding van 400 euro rekenen ze geen bezorgkosten buiten Brabant. Uiteraard zorgt Klundert Muziek voor contactloze bezorging.

Single shopping

Aanstaande zondag heeft Klundert Muziek een Single Shoppingday. Je kunt in de showroom komen winkelen, maar uiteraard strikt volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook zondag is de zaak van 10:00 – 17:00 uur geopend om je aankoop thuis te laten bezorgen.

Reageer op dit bericht