Muziekprogramma Aus Berlin is compleet

muziekprogramma aus berlin

Miss Melera, Luna City Express, Polynation, Ici Sans Merci en The Policy zijn de vijf laatste acts die op 26 november Berlijnse techno naar Tilburg halen. Samen met Adana Twins, M.A.N.D.Y, Wankelmut, Egbert (live) en Yetti Meissner maken zij de muziek line-up van Aus Berlin compleet.

 

Foto: Polynation

Met deze nieuwe reeks namen schuift Aus Berlin meer Nederlandse artiesten naar voren. Dat sluit aan bij de trend in Berlijn, steeds meer Nederlanders draaien bij de oosterburen. Ook wil het festival meer lokale betrokkenheid creëren. De komende weken wordt ook het kunstprogramma bekend gemaakt. Deze vierde editie van Aus Berlin vindt op zaterdag 26 november plaats in de Tilburgse Spoorzone.

Tickets

Tickets voor Aus Berlin Festival zijn te koop via www.ausberlin.nl/tickets. De prijs van een ticket is € 27,50 (excl. fee). De Early Bird Tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Over Aus Berlin

Aus Berlin brengt de beste bekende en onbekende kunsten uit Berlijn naar Nederland. Het festival presenteert de beste Berlijnse techno/tech-house DJ’s en presenteerde vorig jaar Peristal Singum, het kunstzinnige doolhof. Ook vind je Duitse dranken en typisch Berlijns eten op het festival. De vierde editie van Aus Berlin Festival vindt plaats op 26 november 2016 in de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone.