My Jewellery opent zaterdag met bomvolle goodiebags, hapjes en drankjes

My Jewellery Tilburg

Jaaaaa, aanstaande zaterdag (2 november) is het zo ver: de grand opening van My Jewellery! De kleding- en sieradenboetiek opent om 10.00 uur in het voormalig McGregor-pand in de Heuvelstraat. En dat doen ze niet zo maar. De eerste 200 klanten krijgen namelijk een bomvolle goodiebag bij hun aankoop. Ben je fan? Zorg dat je erbij bent!

Daarnaast zijn er de hele dag lekkere hapjes en drankjes, is de winkel feestelijk aangekleed én krijg je bij je aankoop een leuke MJ totebag cadeau. Genoeg reden dus om op tijd een kijkje te gaan nemen bij de nieuwste Tilburgse aanwinst.

200 goodiebags en superfans

Wil je overigens graag een van die toffe goodiebags scoren, zorg dan wel dat je op tijd bent. Bij de laatste opening van een My Jewellery winkel stonden de eerste fans al om 07.00 uur voor de deur. Je krijgt de goodiebag bij aankoop van een product uit de winkel en dus niet bij binnenkomst in de winkel. Grappig feitje: My Jewellery heeft een aantal superfans. Meiden die naar elke opening van een nieuwe My Jewellery zaak gaan en al vroeg in de rij gaan staan.

Over My Jewellery

Acht jaar geleden begon eigenaresse Sharon Hilgers met de online verkoop van sieraden. Wat als een hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een grote en succesvolle onderneming. Het bedrijf verkoopt al lang niet meer alleen sieraden, maar ook kleding, schoenen, tassen en andere accessoires. Na opening van de eerste fysieke winkel in 2015 (in Den Bosch) is het snel gegaan: Tilburg wordt namelijk al weer de twaalfde My Jewellery boetiek van Nederland. Eind dit jaar opent ook de dertiende zaak in Enschede.