Nieuws

saté kid tilburg
Let op! Dit artikel is al 621 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Na 15 jaar terug van weggeweest: Saté Kid is open

Verschillende bekende Nederlanders kwamen er eten en vele Tilburgers wisten de weg naar de Oude Markt te vinden… Totdat de zaak van de gebroeders Fens in 2004 sloot. Nu, vijftien jaar na dato, is de Saté Kid officieel open. Op een nieuwe locatie, met een nieuwe formule, maar met een hoop familierecepten en gerechten die destijds ook op de kaart stonden. Je vindt de Saté Kid op het Lieve Vrouweplein.

Aan het roer van de zaak staat Samuel, zoon van de gebroeders Fens. Het grootste verschil met de Saté Kid van ‘vroeger’: de nieuwe formule richt zich vooral op afhalen en bezorgen. Uiteraard verwelkomen ze je met open armen om een maaltijd af te halen en is er de mogelijkheid om de gerechten te proeven en te beleven in de zaak.

Familierecepten

Het geheim van de verrukkelijke lekkernijen: familierecepten van de familie Fens. Deze komen nog van de moeder en grootmoeder van Ome Jeff (die nu ook in de keuken staat). Er staan veel lekkernijen uit Indonesië op het menu. Eenpersoons porties vanaf €8,- tot grote schotels voor de gulzige satéliefhebber vanaf €15,-.

Er staan ruim dertig verschillende satésoorten en -smaken op de kaart, bestaande uit vis, vlees en vegetarische mogelijkheden. Ook de hardloper van vroeger, de saté mama, staat op de kaart.

Meer informatie

Wil jij de gerechten van de Saté Kid proeven? Bestel ze op de website of ga ze afhalen in de zaak. De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 15:00 – 22:00 uur
  • Woensdag: 15:00 – 22:00 uur
  • Donderdag: 15:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag: 15:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag: 12:00 – 22:00 uur
  • Zondag: 15:00 – 22:00 uur

Reageer op dit bericht