Na carnaval jagen op een nieuwe baan: de leukste vacatures in Tilburg deze week

Carnaval zit erop, de vakantie is nog in volle gang en waarschijnlijk ben je flink aan het bijkomen van de afgelopen dagen. Een hoop prachtige bedrijven in Tilburg doen dat niet en zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Misschien jij wel. Want wie weet ben je met een borreltje op wel tot de conclusie gekomen dat je toe bent aan iets anders. Een nieuwe uitdaging, frisse werkomgeving of een job dichtbij huis. Heb jij geluk! Wij zetten de leukste vacatures namelijk voor je op een rijtje. Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

The Sting zoekt een financieel administratief medewerk(st)er

Ben jij 32 tot 38 uur per week beschikbaar, wil je dagelijks een verse en heerlijke lunch op kantoor, maar lieft 30 vakantiedagen én ook nog eens 25% korting bij alle formules van The Sting Companies? Het prachtige modebedrijf is op zoek naar een financieel administratief medewerk(st)er. Heb jij al enkele werkervaring in de financiële administratie of ben je wellicht net afgestudeerd? Dan willen ze je graag ontmoeten!

Prins Heerlijk zoekt leermeester in de horeca

Bij Prins Heerlijk leren en werken jongeren met (ernstige) leerproblemen en/of verstandelijke beperking in de horeca, detailhandel of zorg en dienstverlening. Jongeren doorlopen een individueel leertraject, waar jij bij kunt helpen. Prins Heerlijk is momenteel namelijk op zoek naar een leermeester. Als leermeester ben je gastheer/-vrouw. Ook voel je je thuis in de keuken en maak je samen met onze leerlingen verse maaltijden en dranken klaar. Verder help je tussendoor nog even de gast bij de kassa en zorg je ervoor dat de leerlingen ook aan hun taken en leerdoelen hebben gewerkt die dag! Klinkt leuk, toch?

Prise d’Eau zoekt versterking

Prise d’Eau – de prachtige golfbaan met bijbehorende horeca in Tilburg – heeft momenteel een aantal openstaande functies. Misschien staat er wel eentje voor jou bij! We zetten ze voor je op een rijtje:

De Burgerij zoekt een bourgondische kok

Krijg jij energie van werken met topproducten, het in de watten leggen van gasten, meedenken met concepten, heb je werkervaring in de keuken en ben je tussen de 24 en 38 uur per week beschikbaar? Dan is De Burgerij op zoek naar jou! De Burgerij is een Tilburgs familiebedrijf dat inmiddels bekend staat om de delicatessenwinkel met daarnaast de gezellige brasserie. De gerechten zijn, zoals ze zeggen, van boerenkool tot kaviaar. Bij De Burgerij werken ze met de mooiste producten en dragen ze hun kennis graag over aan de gasten in de zaak.

Dat is nog niet alles

Er zijn momenteel veel meer leuke vacatures die we onlangs aan de vacaturebank hebben toegevoegd.

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Benieuwd? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden