Na de stadskaart en skyline komt City Shapes nu ook met Tilburgse kerstbal

City Shapes

Heb je al ooit van City Shapes gehoord? Dit (online) bedrijf maakt de leukste wanddecoratie in het thema van jouw favoriete stad. Zo ook van Tilburg! Ideaal voor iedereen die gek is op onze stad en hun muur wil versieren met bijvoorbeeld een city map of skyline. Maar daar blijft het niet bij. City Shapes brengt deze maand ook Tilburgse kerstballen uit (zie foto) en wij mogen drie setjes weggeven!

Bij City Shapes houden ze van het ontdekken van nieuwe plekken. Het is hun passie om de mooiste plekken op aarde te ontwerpen en maken in de vorm van een skyline, stadskaart of iconisch gebouw. De producten zijn een herinnering aan jouw favoriete plek, geboorteplaats of een onvergetelijke tijd in het buitenland. Van New York tot Tokio en van Tilburg tot Amsterdam. Inmiddels telt het assortiment zo’n 100 nationale en internationale steden.

Producten

Alle producten van City Shapes worden van ontwerp tot eindproduct zelf gemaakt. Naast de city maps, skylines, iconische gebouwen en kerstballen (die verkrijgbaar zijn in verschillende maten, materialen en vormen), biedt City Shapes ook gigantische wereldkaarten aan. Een uniek stuk wanddecoratie voor iedere interieur- en reisliefhebber, verkrijgbaar in twee verschillende formaten en zes verschillende soorten materiaal. Stuk voor stuk leuke cadeaus voor de feestdagen!

City Shapes

Prijsvraag

Omdat de kerstdagen eraan komen en je als Tilburger natuurlijk graag een Tilburgs tintje aan onze kerstboom geven, mogen wij drie setjes kerstballen van City Shapes weggeven. Het enige dat je hiervoor moet doen is meedoen aan de prijsvraag! De winnaars worden op 17 december bekend gemaakt.

Wil jij niet op de prijsvraag wachten, maar de kerstballen alvast zelf bestellen? Dat kan via deze link.