Na een uitverkochte editie, keert Back To The Disco terug naar Poppodium 013!

Back to The Disco

Op 22 maart 2024 staat Poppodium 013 in het teken van Back To The Disco! Stap mee in de tijdmachine naar de gouden jaren van de 70’s en 80’s van de disco. Tijdens deze geweldige XXL-editie met optredens van onder andere The Chicago Funk en Gerard Ekdom wordt je teruggestuurd naar de discotijd! Wil je ervan verzekerd zijn dat je één van de eerste bent die een kaartje bemachtigd? Zorg er dan voor dat je woensdag 29 november om 19:00 uur klaar zit op de website van Back To The Disco.

The Chicago Funk Band kun je kennen van het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands. De band gaat samen met Gerard Ekdom ervoor zorgen dat het feest losbarst bij Poppodium 013. Gerard Ekdom tourt sinds 2022 door Nederland met Back To The Disco en is al jaren één van de populairste radio-dj’s van het land.

Over Back To The Disco

Jezelf wanen in de tijd waarin jij de held bent van de dansvloer: dat is Back To The Disco! Verwacht een geweldig optreden van de sympathieke Dokter Pop tijdens deze XXL-editie van Back To The Disco met discokanjers als Let’s Blame It On The Boogie, Relight My Fire, Dancing Queen en Billie Jean.

Tickets

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze website. Wees er snel bij, want het evenement was vorig jaar helemaal uitverkocht.