Na flinke transformatie up & running: Arbie’s Beach House en strandbad Berkel-Enschot

arbie's beachhouse

Heerlijk! Het is volop zomer, de zon schijnt nog minstens tien dagen maximaal en de temperaturen zijn zeer tropisch. Tijd om de verkoeling op te gaan zoeken. Wist je dat Arbie’s Beach House en Strandbad in Berkel-Enschot afgelopen winter flink onder handen is genomen en een complete transformatie is ondergaan? Bij dezen!

Arbie’s Beach House ligt op een steenworp afstand van Tilburg. Je kunt er relaxen op een ruim terras, zonnen op een wit strand, lekker pootje baden, oftewel: genieten in tropische sferen.

arbie's

Geheel vernieuwde beach club

In mei opende Arbie’s Beach House en Strandbad na een lange verbouwing de deuren. Zowel het interieur als exterieur is flink onder handen genomen met als resultaat: een trendy beach club die optimale zomerse sfeer ademt.

Lunch, borrel en/of diner

Arbie’s doet niet onder voor een beach club in Bloemendaal, Ibiza of Curaçao. Het voordeel is dat je er minder lang voor hoeft te rijden/vliegen! Wat je kunt verwachten: een sfeervol strandpaviljoen met riant terras, speelveld voor de kids en heerlijke zomerse muziek op de achtergrond. De barbecue staat continue aan en de verkoelende drankjes, waaronder Amstel Bright, vloeien rijkelijk. Kortom: the place to be voor een lunch, borrel of diner.

arbie's

Arrangementen winnen

Wij mogen van Arbie’s Beachhouse twee leuke arrangementjes weggeven. Zo geven we een keer toegang voor vier personen inclusief een ijsje naar keuze weg. Als klap op de vuurpijl mogen we ook een portie vulcano nacho’s met fles rosé weggeven. Klik hieronder op de prijsvraag om deel te nemen: