Na Mount Ventoux nu Alpe d’Huzes: Poolcentrum 4 friends fietst voor KWF

Geoffrey Ibes

Vorig jaar fietste hij drie keer de Mount Ventoux op voor Stichting ALS. En dit jaar doet Geoffrey Ibes er een schepje bovenop: op 6 juni fietst hij namelijk zes keer de Alpe d’Huzes op voor Stichting KWF. De eigenaar van Poolcentrum 4 Friends hoopt tot die tijd nog zoveel mogelijk geld op te halen met verschillende acties.

Foto: Geoffrey Ibes tijdens de Philip Gilbert Classic

Geoffrey’s verhaal

Dat Geoffrey meedoet aan de Alpe d’Huzes is niet geheel toevallig. Tijdens de voorbereiding op de Mount Ventoux in 2017 overlijdt zijn oom aan alvleesklierkanker. Niet lang daarna staat de tijd voor Geoffrey helemaal stil. Ook zijn moeder blijkt alvleesklierkanker te hebben en, om het nog verschrikkelijker te maken, met uitzaaiingen. Vanaf dag één is zijn moeder strijdvaardig, twijfelt ze geen moment en gaat ze vol in de aanval. Helaas verliest ze in 2019 de strijd van de verschrikkelijke ziekte.

Geoffrey’s strijd tegen kanker gaat wel verder. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ wil hij door mee te doen aan Alpe d’Huzes zijn steentje bijdragen aan onderzoek naar kanker. Donaties zijn daarom meer dan welkom. Doneren kan via deze link.

Acties

Om extra geld in te zamelen voor KWF, heeft Geoffrey een aantal activiteiten georganiseerd:

  • 22 mei (trouwdag van zijn ouders): alle omzet van Escaperoom ‘De uitdaging van de Snip’ bij Poolcentrum 4 Friends & Escaperoom ‘Het geheim van Schrobbelèr’ bij Locks & Keys aan het goede doel gedoneerd.
  • 30 mei: benefiet pooltoernooi bij Poolcentrum 4 Friends, waarbij al het inschrijfgeld en het geld van de loterij naar het goede doel gaat.
  • 1 juni: Superdroog Tilburg organiseert een bierproeverij + voetbalquiz met aansluitend de Champions League finale. Iedereen mag hiervoor betalen wat hij/zij het waard vindt. Dit geld wordt gedoneerd aan KWF.