Na twee jaar eindelijk weer circus op ’t Laar: Circus Harlekino vanaf dit weekend in Tilburg!

circus harlekino

Het circusseizoen is weer van start. Na twee jaar kunnen we op evenemententerrein ’t Laar dan ook eindelijk weer genieten van een mooi circus. Kevin van Geet – bekend van het jaarlijkse Wintercircus – organiseert vanaf 7 mei zijn eigen Circus Harlekino in Tilburg. Wat je kunt verwachten? Internationale artiesten, clowns, vrolijke honden en veel meer. Lees snel verder. 

Anderhalf uur durende show

De circusvoorstelling op evenemententerrein ’t Laar wordt uitsluitend verzorgd door jonge, enthousiaste topartiesten van verschillende nationaliteiten. Gedurende anderhalf uur (inclusief pauze) wordt het publiek getrakteerd op één van de snelste diabolokunstenaars va Europa, luchtacrobaten en clowns. Maria Bizzarro uit Italië beklimt – al balancerend met een vlijmscherpe sabel op haar voorhoofd – een metershoge ladder.

De Nederlandse Amber Karstens deed samen met haar honden mee aan het programma Holland’s Got Talent en droomde van een baan in het circus. Die droom komt nu uit. Verder geeft de uit Oekraïne afkomstige Anna Kucherenko een bijzonder optreden aan de Chinese mast en laat het Nederlandse Duo Kira een eigen versie van hand op hand krachtacrobatiek zien. Samen met luchtacrobaten, diverse komische momenten en Kevin van Geet als vertrouwd spreekstalmeester is de voorstelling compleet.

Voor jong en oud

Kevin van Geet vindt het vooral belangrijk dat zijn circusvoorstelling toegankelijk is voor iedereen. “Ik vind het ontzettend belangrijk dat niet alleen kinderen genieten, maar ook de ouders, opa’s en oma’s of andere belangstellenden. Dat zit hem niet alleen in de acts van internationale klasse, maar ook zeker in de kwaliteit om de show heen.”

Circus Harlekino biedt plaats voor 400 bezoekers per voorstelling. Dat is de helft van de capaciteit tijdens het jaarlijkse Wintercircus. Maar je kunt wel de kwaliteit verwachten van het Wintercircus. Denk aan professionele artiesten, een eigentijdse lichtshows en een verzorgde uitstraling. “De kleinschaligheid heeft ook weer zijn charme, je zit er écht bovenop.”

circus harlekino

Wintercircus keert hopelijk ook weer terug

Het jaarlijkse Wintercircus keert komend jaar hopelijk ook weer terug. Met pijn in het hart moest Kevin zijn Wintercircus namelijk twee keer annuleren. Wanneer de maatregelen rondom het coronavirus het toelaten, keert het Wintercircus in januari 2023 weer terug met een geheel vernieuwde show.

Meer informatie over Circus Harlekino

Circus Harlekino geeft voorstellingen op de volgende momenten:

  • Zaterdag 7 mei om 19:00 uur
  • Zondag 8 mei om 12:00 & 16:00 uur
  • Woensdag 11 mei om 16:00 uur
  • Donderdag 12 mei om 16:00 uur
  • Vrijdag 13 mei om 16:00 uur
  • Zaterdag 14 mei om 12:00 & 16:00 uur
  • Zondag 15 mei om 12:00 & 16:00 uur

Kaarten zijn online te verkrijgen en kosten tussen de €14,- en €24,-. Of je kunt een uur voor aanvang kaarten kopen bij de circuskassa op evenemententerrein ’t Laar. Vol is vol. Goed om te weten: je kunt via info@kevinvangeet.nl ook kaarten met de Meedoenregeling bestellen.