Naar Santiago de Compostella voor het goede doel

Rianne de Natris zoekt bedrijven en particulieren die haar willen helpen haar droom te realiseren.

Rianne de Natris heeft al jaren het voornemen om een groot deel van de wandeltocht naar Santiago de Compostella te gaan lopen. Ze heeft hiervoor 2 jaar vrije uren (GGZ Breburg) en geld gespaard. Dat is nu geregeld en de definitieve plannen zijn gemaakt. Op 14 april 2014 gaat Rianne van start in Roncesvalles een plaatsje net over de Pyreneen. Rianne heeft vanaf dat moment zo’n kleine 800 km voor de boeg. Er zijn dan in totaal zo’n 29 etappes te gaan en brengt haar o.a. in Pamplona, Burgos, Léon, Portomarin en natuurlijk Santiago de Compostella. Ze zal zeker de tijd nemen om de oude steden, de historische gebouwen, de wijnvelden en al het andere moois te bekijken. Ze verwacht in het weekend van 31 mei 2014 aan te komen in Santiago de Compostella. Inmiddels is ze al een paar maanden aan het oefenen om deze mogelijk toch wel zware wandeltocht te kunnen volbrengen. Tijdens het wandelen bedacht ze dat ze een goed doel aan haar tocht wilde koppelen. Ze besloot voor kinderen te gaan lopen. Dat is nu haar droom. Veel geld voor kinderen ophalen. Rianne zegt:” ieder kind moet kansen krijgen. Kansen om te leren en klaar te zijn voor de toekomst. Kinderen zijn onze toekomst. Ze moeten gelukkig en happy zijn. Bij toeval zag ik een reclame voor stichting Tess. Die doen veel voor kinderen. Thuis heb ik meteen de site opgezocht en een gesprek aangegaan met een van de bestuurders. Met een enthousiast en goed onderbouwd verhaal was ik meteen om. Wat is het leuk om te zien en te horen hoeveel baat kinderen bij de dolfijn ondersteunde therapie hebben. De werkwijze van het bestuur, de inzet van de wachtlijstouders, het feit dat allen gratis werken en het gegeven dat ruim 90% van alle inkomende gelden naar de therapie voor de kinderen gaat maakte dat ik zeker van mijn zaak was. Ik ga lopen voor stichting Tess”.

De volgende stap is nu om aan sponsoren te komen die mij helpen om mijn droom, zoveel mogelijk geld op halen voor stichting Tess zodat er meer kinderen naar de therapie kunnen, te realiseren. Binnen mijn familie, vrienden, kennissen en collega’s ben ik al bezig met de werving. Ik zoek nu naar bedrijven en particulieren die willen steunen. Ze kunnen bijvoorbeeld etappe sponsor worden, per afgelegde kilometer een bedrag doneren, een eenmalige donatie doen en misschien vind ik wel sponsoren die een “verdubbel bonus” willen geven als ik de hele tocht heb uitgelopen. Stichting Tess is ANBI erkend dus uw donatie is fiscaal aftrekbaar.

stichting-tess

Voor degene die mij willen sponsoren maar ook voor andere belangstellenden houdt ik een blog bij: riannenaarsantiago2014.reismee.nl.

Op deze blog kunnen belangstellenden zien waar ik ben en wat k al heb afgelegd. Op deze blog zal ik ook een tussentijdse sponsor stand doorgeven en na het bereiken van Compostella ook het dan voorlopige eindbedrag. In een later stadium zal ik op deze blog het definitieve eindbedrag over maken.

Ik heb met het bestuur van stichting Tess afgesproken dat bedrijven en particulieren die mij willen steunen het geld kunnen overmaken op de rekening van stichting Tess

(NL05 INGB 0005 1099 87) onder vermelding van Rianne naar Santiago 2014.

Als je meer wilt weten over stichting Tess bezoek dan hun website (www.stichtingtess.nl). Als er vragen zijn of wil je meer weten neem via mijn email adres contact met me op (r.de.natris@gmail.com).