Naar school gaan en geld verdienen: Coolblue start vanaf september logistieke BBL opleiding

logistieke bbl opleiding

Geld verdienen en naar school gaan: klinkt goed toch? Speciaal voor degene bij wie dit als muziek in de oren klinkt, start Coolblue eind augustus in samenwerking met ROC Tilburg een logistieke BBL opleiding. Dit is een mooie manier om werken te combineren met leren.

De voordelen op een rij

Is dit echt iets voor jou? Lees dan vooral verder. We zetten de voordelen namelijk voor je op een rijtje.

  1. Je werkt 32 per week en je wordt 8 uur per week slimmer gemaakt met toffe en relevante lessen.
  2. Je ontvangt na twee jaar een erkend MBO niveau 3 Logistiek diploma van ROC Tilburg.
  3. Je hoeft niet naar school, school komt naar Coolblue.
  4. Je krijgt een contract voor 32 uur en verdient daarmee €10,14 bruto per uur.
  5. Na het behalen van je diploma krijg je een vast contract.

Daarnaast profiteer je van kortingen op alle producten die Coolblue verkoopt, ben je natuurlijk welkom op de legendarische Coolblue-feesten en leuke teamactiviteiten. Ook een reiskostenvergoeding en pensioenregeling is bij Coolblue vanzelfsprekend.

Iets voor jou?

Ben jij leergierig en wil je iedere dag een beetje beter worden? Werk je graag 32 uur per week en ben je daarnaast ook 8 uur per week gemotiveerd om bij te leren? En ben je eind augustus beschikbaar? Dan is de BBL opleiding van Coolblue wellicht iets voor jou. 

Op 2 april en 23 april zijn er informatieavonden over de BBL opleiding waarvoor jij jezelf kunt aanmelden. Interesse? Check de volledige omschrijving van de BBL opleiding en meer informatie over de informatieavonden op de website van Coolblue.