Nieuws

Bezorgen
Let op! Dit artikel is al 424 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nacho’s, borrelboxen en bier voor thuis: Stadsbrouwerij013 gaat bezorgen

Inmiddels is de horeca alweer een geruime tijd gesloten door de maatregelen van het kabinet. Voor een hoop mensen is het een gemis dat ze niet meer kunnen genieten van het eten van hun favoriete restaurant. Gelukkig zijn er veel horecazaken die hun specialiteiten bezorgen. Ook liefhebbers van Stadsbrouwerij013 kunnen zich weer verheugen op een hoop lekkers, de brouwerij uit de Piushaven gaat namelijk thuisbezorgen!

Webshop

Vanaf vrijdag 17 april heeft Stadsbrouwerij013 een speciale bestelsite opgesteld waarop je kan bestellen. Van borrelboxen vol met borrelhapjes tot aan de heerlijke bieren van de brouwerij. Natuurlijk is ook het beroemde Tafeltje Vol te bestellen. Deze bestaat uit diverse warme en koude gerechten die thuis gemakkelijk klaar te maken zijn met de bijgeleverde instructies. Het is een maaltijdvullend diner dat onder andere bestaat uit pulled pork nacho’s, gerookte geitenkaas, zalm en brisket.

Daarnaast is het mogelijk om je bestelling aan te vullen met een eigen gebrouwen biertje, een wijntje of  wat fris. Met de ‘borrelbox’ haal je de ideale bierbeleving in huis. De box is zelf samen te stellen met gekoelde bieren en bijpassende hapjes, zoals pulled pork nacho’s, bierworst en de verschillende bierkazen. 

Bestellen

Bestellen kan tot 20.00 uur ’s avonds via de website of telefonisch op 013-207 00 98. Dan wordt gezorgd dat de bestelling de volgende dag klaarstaat. Stadsbrouwerij013 is geopend voor afhalen en bezorgen van donderdag t/m zondag. Uiteraard volgen ze de richtlijnen van het RIVM en houden rekening met voldoende afstand tussen gasten en medewerkers.

Bestellingen boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd. Stadsbrouwerij013 bezorgt niet alleen in Tilburg, maar ze bezorgen ook in Goirle, Udenhout, Berkel-Enschot, Loon op Zand en Heukelom. En wellicht in de toekomst nog verder!

Reageer op dit bericht