Nacho’s, cocktails en streetfood om te delen: The Nacho Bar opent deze week aan de Heuvel!

the nacho bar

De Tilburgse binnenstad heeft er weer een nieuwe hotspot bij. Vrijdag 22 april opent The Nacho Bar namelijk aan de Heuvel. Je kunt er terecht voor diverse nacho-varianten, lekkere cocktails en streetfood om gezellig te delen. Lees snel verder.

Fotografie: horecainbeeld.nl.

Wat meteen opvalt als je de zaak binnenkomt, is het prachtige interieur. Met felle kleuren, schitterend meubilair, mooie wandschilderingen en een bar die in het oog springt, is The Nacho Bar het bezoeken meer dan waard.

the nacho bar

Mix & match

Bij The Nacho Bar maken ze gebruik van een mix & match concept. De nacho-gerechten zijn lekker om te delen en genoeg voor twee personen. Als je een portie nacho’s matcht met een streetfood-to-share gerecht, heb je een perfect menu.

Benieuwd welke nacho’s je allemaal kunt bestellen? Uiteraard de traditionele nacho’s met tomatensalsa, guacamole, zure room, kaas en andere lekkernijen. Maar ook nacho’s met pulled pork, Indonesische stoof, kipgyros en krokante kip staan op het menu. Daarnaast zijn er verschillende vega(n) varianten te bestellen. Ook leuk: de sweet ruby dreams nacho’s. Dit zijn nacho’s van ruby chocolade met mascarpone, ruby pearls, marshmallow, rood fruit en witte chocolade.

Naast nacho’s staan er diverse streetfoodgerechten op het menu om te delen. Denk aan bao’s met buikspek, jalapeno cheese hotdogs, red bun cheeseburgers en Mexicaanse of Aziatische borrelplateaus. De volledige menukaart vind je op de website.

Borrelen

The Nacho Bar richt zich op borrelen en lekker eten. Ze hebben dan ook een uitgebreide cocktailkaart met tientallen verschillende cocktails en gin-tonics. Van klassiekers zoals de mojito tot exotische varianten. Ook hebben ze verschillende mocktails en smoothies op het menu staan. Je checkt de volledige cocktailkaart op de website.

the nacho bar

Win een jaar lang gratis nacho’s

Om de opening van The Nacho Bar te vieren, mogen wij een jaar lang elke dag gratis nacho’s voor twee personen weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Op onze Facebook-pagina onder het bericht over The Nacho Bar degene taggen met wie jij van deze prijs wilt genieten. De algemene voorwaarden van de winactie zijn als volgt:

  • Prijs is persoonsgebonden
  • Eenmalig per dag inwisselbaar voor één portie nacho’s
  • Geldt voor 12 maanden vanaf bekendmaking
  • Is niet inwisselbaar en overdraagbaar
  • Uitsluitend in de vestiging in Tilburg
  • Niet in combinatie met andere acties

Meer informatie over The Nacho Bar

The Nacho Bar is van woensdag tot en met zondag geopend. Benieuwd naar meer informatie? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg The Nacho Bar op Facebook en Instagram.