Tilburgse Nanah Dae wint Grote Prijs Van Nederland

https://www.facebook.com/nanahdae/photos/pb.823263127693358.-2207520000.1454318714./1061104933909175/?type=3&theater

De Tilburgse Nanah Dae is in de nacht van zaterdag 30 januari gekozen als winnares van de Grote Prijs Van Nederland in de categorie Hiphop. Nahah Dae was één van de laatste zes finalisten en is in Paradiso Amsterdam door de jury en het publiek als winnares gekozen.

Foto: Facebookpagina van Nanah Dae, bron: De Grote Prijs Van Nederland

Nanah Dae

De Tilburgse Nanah Dae is 23 jaar oud en wordt door de organisatie van de Grote Prijs Van Nederland omschreven als een mc die altijd al iets had met de entertainment industrie. Ze is met haar nummer ‘I’m The One’ tot de finale gekomen. Nanah wordt met haar muziek geïnspireerd door grote artiesten als Missy Eliot en Tupac Shakur.

Nanah Dae heeft de droom van Hiphop artiest altijd na gejaagd en nu heeft ze dan de Grote Prijs Van Nederland in ontvangst mogen nemen. Met deze prijs wordt ze als een ”groot talent” gezien binnen de Hiphop scene.

https://www.youtube.com/watch?v=gtzNmXMABS0

De Grote Prijs Van Nederland

De Grote Prijs van Nederland is naast een competitie ook een middel om je als artiest te presenteren én te ontwikkelen. Naast het competitie gedeelte, waarin je voortgang wordt bepaald door een vakkundige jury en/of publieksstemmen, wordt je als deelnemer meegenomen in een ontwikkeltraject. De Grote Prijs biedt coaching van professionele muzikanten/artiesten/producenten in de vorm van een aantal uitgebreide bootcamps.

Voor veel bekende Nederlandse artiesten is de Grote Prijs inmiddels een opstap naar groter succes geweest. Een aantal winnaars en finalisten zijn onder andere Typhoon, Charl Delemarre, Nobody Beats The Drum, Alamo Race Track (Redivider), Leeways, Ali B, Opgezwolle en Junkie XL,