Narrowcasting tijdens Tilburg Culinair; de moeite waard!

Ze zijn u ongetwijfeld opgevallen: de grote breedbeeldschermen op het culinaire plein. Ze hangen goed zichtbaar waar gasten staan te eten, te borrelen, te wachten en lekker de tijd hebben om de informatie in zich op te nemen.

Er hangen 65 inch schermen bij de centrale bar en 42 inch schermen bij de kassa en de toiletten. Hierop worden alle sponsors gepresenteerd met een logovermelding. Daarnaast worden ook het programma, de evenementinformatie en de gerechten op de schermen getoond. Wilt u als sponsor van Tilburg Culinair nóg beter zichtbaar zijn? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf via narrowcasting extra te promoten, bijvoorbeeld met een advertentie of een filmpje op de schermen. Hieronder vindt u een globaal overzicht van de mogelijkheden, we bespreken dit graag persoonlijk met u.

 

Uw bedrijfsfilmpje op het culinaire plein. 
Hebt u geen bedrijfsfilmpje, geen probleem. Samen met een van onze sponsors, Full Frame, bieden wij u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een bedrijfsfilmpje te laten maken. Het filmpje is behalve voor op de schermen tijdens het evenement uiteraard ook volledig voor uw eigen gebruik beschikbaar. We bieden u 3 opties:
Filmpje 1:
Film van 30 sec. met filmbeelden op locatie en ondersteunende tekstanimatie: € 650,

Filmpje 2:
Animatiefilm van 30 sec. met 3-6 geanimeerde foto´s en ondersteunende tekstanimatie inclusief eindtitel: € 450,-

Filmpje 3:
Logo-animatie van 10-15 sec: € 350,-

Kijk voor een voorbeeld van de filmpjes op www.full-frame.nl/tilburgculinair