Natuurmuseum Brabant lanceert app met wandelroutes in Tilburg

wandelroutes

Met de gratis wandel-app ‘Vossenstreken’ kun je de leukste wandelroutes in Tilburg en omstreken vinden. Het is een app voor de hele familie met verrassende routes, die het hele jaar door te lopen zijn.

Het Natuurmuseum Brabant en de gemeente Tilburg lanceren 18 december deze app. Je kunt de wandel-app nu al gebruiken voor een paar buitengebieden, maar vanaf 18 december kun je met de wandel-app ook in Tilburg centrum de natuur in.

Geheimen van het landschap

Het blijft niet bij wandelen: onderweg vertelt buitenbaas Robin over de geheimen van het landschap en heeft hij opdrachten voor de snelste, kleinste of slimste in het gezelschap. De opdrachten zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De gemiddelde lengte van een route is 3,5 kilometer en er is altijd horeca in de buurt.

Lancering

Op zondag 18 december worden twee Tilburgse wandelingen van de wandel-app ‘Vossenstreken’ feestelijk gelanceerd door wethouder Mario Jacobs (Natuur, Groen en Milieu). Loop je op diezelfde dag ook een Tilburgse route, dan kun je op vertoon van de #Buitenbaasselfie uit de app gratis het museum bezoeken. Voor wie na deze routes de smaak te pakken heeft: er zijn nog meer routes in Noord-Brabant en de Belgische Kempen, plus een aantal op de planning.