Nederland – België in het Koning Willem II Stadion: de Women’s Nation League komt naar Tilburg!

Op dinsdag 5 december spelen de OranjeLeeuwinnen in het Koning Willem II Stadion tegen de Belgische Red Flames. De wedstrijd is in het kader van de Women’s Nations League. Beide ploegen verschijnen om 20:45 uur aan de aftrap in Tilburg. Wil je erbij zijn? De kaartverkoop voor OranjeClubCardhouders gaat donderdag 28 september om 12:00 uur van start. Benieuwd? Lees snel verder!
(foto: ProShots)

De Nations League kennen we ondertussen al een tijdje bij het mannenvoetbal, maar bij de vrouwen is dit het eerste seizoen van de Women’s Nations League. De OranjeLeeuwinnen rekenen op jouw support, want er staat veel op spel. De Women’s Nations League is namelijk de enige manier om tickets te bemachtigen voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Extra opvallend is dat er maar twee Europese landen een ticket kunnen krijgen voor deze Olympische Spelen.

Kaartverkoop

De exclusieve kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders voor Nederland – België start op donderdag 28 september om 12:00 uur.  Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 12,50. Oranje ClubCardhouders krijgen tien procent korting op een ticket. Op donderdag 5 oktober om 12:00 uur gaat de vrije verkoop van start. In het Koning Willem II Stadion is er zowel een sfeervak (Vak B) als een familievak (Vak E) ingedeeld.

Sinterklaas-arrangement

De wedstrijd valt dus op pakjesavond, maar wie weet heeft de Goedheiligman tijd om naar het stadion te komen. De Oranjefans kunnen zeker rekenen op een presentje als je kiest voor het Sinterklaas-arrangement. Met dit arrangement ben je verzekerd van een mooie zitplaats op EreZuid (hoofdtribune); inclusief ontvangst, een consumptiemunt en uiteraard een Sinterklaascadeautje. Het Sinterklaas-arrangement kost € 30,-.

Meer informatie

Voor meer informatie over de wedstrijd of de kaartverkoop kun je terecht op de website van de KNVB en die van Willem II.