Festivals, feesten in de stad, EK voetbal en nog veel meer: check hier onze weekend uittips!

Dit weekend staan er weer een hoop leuke activiteiten op de planning in Tilburg! Nog geen plannen? Wij hebben de allerleukste activiteiten van 21 t/m 23 juni op een rijtje gezet!

Vrijdag 21 Juni

Eén jaar Radio Smederij

Deze vrijdag bestaat Radio Smederij één jaar. Hiervoor pakken ze uit met een 12 uur durende stream die zowel online als offline te volgen is voor de luisteraars. Je kunt er genieten van heerlijke burgers van Pulci’s Burger Joint. Maar ook zijn er platencollecties en kunst voor aan de muur aanwezig!

Golfgame Night bij Prise d’Eau Golf

Iedere maand is er een Golfgame Night op de Driving Range van Prise d’Eau Golf! Tijdens de Golfgame Nights neem je het op tegen je vrienden en/of familie met verschillende leuke Toptracer spellen! Voor slechts €21,50 geniet je van een compleet avondje golf!

Nederland-Frankrijk

Het Nederlands Elftal speelt vrijdagavond hun tweede wedstrijd tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland. Uiteraard kun je die wedstrijd op een hele hoop plekken in de stad bekijken. Wij geven je alvast wat goede tips om de wedstrijd van Oranje te zien. Zo hebben veel horecazaken een leuke actie. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

PERREO bij Capt. J’s Hurricane

PERREO is Spaans voor twerken en dat is ook wat er gaat gebeuren deze avond! De allerbeste reggaeton en dem bow muziek zal er deze avond gedraaid worden. Natuurlijk, afwisselend met heerlijke bachata, salsa en nog veel meer!

Zaterdag 22 juni

STUEN End of Era Party

Je hebt het nieuws wellicht al meegekregen: STUEN stopt ermee. Naast het feit dat ze jarenlang een prachtige winkel in de Willem II-Straat hebben, organiseren ze ook regelmatig leuke evenementen. Samen met alle (vaste) klanten willen terugblikken op STUEN tijdens een End of an Era Party bij Club Smederij op zaterdag 22 juni vanaf 15:00. De entree is helemaal gratis.

Martini Memories bij Studio

Martini Memories is een ‘modern aperativ occasion’ waar de borrel uitloopt in een fantastische avond uit! Hoewel je casual welkom bent, mag de rode loper uit en is niets te gek! De avond start om 19:30 uur en om 00:00 uur is de avond afgelopen. Kortom, het ideale feest voor als je de volgende dag weer fit wilt zijn!

10 jaar Stadscamping Tilburg

Om te vieren dat Stadscamping Tilburg in juni alweer tien jaar bestaat, organiseert de camping op zaterdag 22 juni een evenement bij de Hall of Fame. Verwacht een tof feest met livemuziek, dj’s en vooral heel veel campinggezelligheid! Er komen namen zoals: Mood Bored, Straaljager, Jeroen Kant en nog veel meer!

Eastlake Festival

Na twee geslaagde edities, doet de organisatie van Eastlake er dit jaar nog een schepje bovenop. Naast drie stages, voor house, urban en techno, is er nu ook ruimte gereserveerd voor een ‘chill out’ area, waar gedurende de dag disco wordt gedraaid. Er zijn nog een aantal kaarten over dus ben er snel bij!

Zondag 23 juni

Ik Hou van Holland festival

Ben jij een liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan is het Ik Hou van Holland festival echt een festival voor jou! Met nummer zoals: Engelbewaarder, Mag ik dan bij jou?, Heb je even voor mij en nog veel meer Nederlandse top hits!

Food Festival de Es in Haaren

Door velen wordt dit festival beschouwd als het beste Tuinfeest van Brabant. Deze editie kun je veel muziek van muzikanten uit de regio verwachten. Daarnaast koken groene cateraars met de biologische groente van de Tuinderij de Es. Dit is alweer de zevende editie van het festival, dus ben erbij en mis het niet!

High Tea bij Focus Foodbar

Op zondag 23 juni kun je terecht bij Focus Foodbar voor een heerlijke high tea! Maak je klaar voor een middag heerlijke vegan hapjes en natuurlijk heerlijke thee. Wat kun je verwachten? Mini-sandwiches, veggie quiches, bruschetta, chocolate fudge, scones en nog veel meer lekkers!

Swim to Fight Cancer

Zondag springen de iets meer dan 500 deelnemers van Swim to Fight Cancer in de Piushaven om geld op te halen voor kankeronderzoek. De organisatie belooft een dag vol beleving en feest met een groot podium voor de huldiging, DJ’s en zelfs een live artiest. Er wordt gehoopt op heel veel support. Ga jij de deelnemers aanmoedigen?

Meer evenementen?

Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is in Tilburg dit weekend? Check dan snel onze uit-agenda!