logo

Nederlandse primeur: SHIRAN brengt wereldmuziek naar de Hall of Fame in Tilburg met haar album release party!

SHIRAN bij Hall of Fame

De verbouwde culturele hotspot de Hall of Fame in Tilburg is verheugd om een Nederlandse primeur aan te kondigen. Op 12 juni zal de betoverende en zelfverzekerde Iraaks-Nederlandse artiest, SHIRAN, het nieuwe podium beklimmen voor een onvergetelijke avond vol wereldmuziek. Met haar unieke mix van traditionele en futuristische elementen, doorspekt met een Midden-Oosters tintje, zal SHIRAN het publiek wegblazen met haar krachtige nummers over liefde.

Startpunt internationaal programma

SHIRAN’s optreden markeert niet alleen een zeldzame gelegenheid waarop ze in Nederland te zien is, maar ook de viering van haar langverwachte album release party. Daarbij wordt deze show gezien als het startpunt van het internationale programma bij de Hall of Fame! Deze avond belooft dus een spectaculaire ervaring te worden die je absoluut niet wilt missen.

Onder de productie van haar man, producer Ron Bakal, brengt SHIRAN haar originele geluid genaamd “Electro Hafla” (Arabic Party) naar het podium. De buitengewone vocalen van SHIRAN worden ondersteund door Ron Bakal’s meesterlijke geproduceerde beats, wat resulteert in een energieke en magnetische liveshow. Haar zelfverzekerde en krachtige liefdesliedjes dagen de status-quo uit, terwijl ze een rijk muzikaal erfgoed absorberen en dit vertalen naar een volledig moderne taal die duidelijk naar de toekomst wijst.

Debuutaldum

Het is al sinds 2018 dat SHIRAN’s spraakmakende debuutalbum werd uitgebracht, waarop ze haar gekoesterde familiehuis in Jemen eerde. Haar muzikale reis is gevormd en geïnspireerd door de verhalen en ervaringen van haar geliefde grootmoeder, die in 1949 Jemen verliet voor Israël als onderdeel van haar ‘Aliyah’, in haar zoektocht naar het Joodse thuisland.

SHIRAN’s optreden in de Hall of Fame belooft een unieke ervaring te worden, waarbij traditionele klanken samensmelten met een moderne en visionaire ervaring. Dit is voor jou je kans om de diversiteit van wereldmuziek te omarmen en de grenzen van muzikale expressie te verkennen.

Meer informatie

Mis deze bijzondere avond niet! Kom naar de Hall of Fame op 12 juni en laat je meevoeren door SHIRAN’s krachtige en meeslepende muziek. Kaarten zijn nu beschikbaar en kunnen worden gekocht via de website van de Hall of Fame!