Negende editie Tilburgs Bierfestival

Op zondag 29 juni vindt voor de negende maal het T DRINKS Tilburgs Bierfestival plaats. Ook dit jaar is het festival weer op de Heuvel, waar 24 brouwerijen van speciaal bier uit Nederland en België hun lekkerste bieren laten proeven.

Brouwers uit binnen- en buitenland laten op 29 juni hun brouwsels proeven. De line-up liegt er dit jaar ook niet om: Jopen, De Arn, Het Uiltje, St Servattumus, Prearis, Liefde, Den Hopper, Crispijn, Natte Gijt, Witte Klavervier, Klein Duimpje, De Witte Leeuw, Eem, Palm, Oldskool, Blauwe IJsbeer, Bours, VandeStreek Bieren, Christoffel, Muifel en Eanske. Ook de regio Tilburg is goed vertegenwoordigd met Reuzenbieren uit Oisterwijk, De Roos uit Hilvarenbeek en natuurlijk het Tilburgse Sint Juttemis. Organisator T DRINKS schenkt op haar kraam haar eigen, vertrouwde Tilburgse bieren.

Proeven
Annie van Bergen, eigenaar van bierspeciaalzaak T DRINKS en motor achter het jaarlijkse festival: “We hebben dit jaar vele leuke en nieuwe brouwers aan kunnen trekken. Het zijn er, vierentwingig; iets meer dan voorgaande jaren.”
Op het festival zorgt theatergezelschap De Familie Kruik voor een komische noot. Artiest Frans van der Meer zorgt voor de muzikale omlijsting. Cocktail-Lab mixt dit jaar weer haar populaire biercocktails en Puur Mercure zorgt voor hapjes.

Het Tilburgs Bierfestival werkt nog steeds volgens hetzelfde beproefde recept: de toegang is gratis. Je koopt gewoon een statiegeld glas en muntjes. Met deze muntjes kun je je glas telkens opnieuw laten vullen bij één van de deelnemende brouwerijen.

Wanneer
Het T DRINKS Tilburgs Bierfestival 2014 vindt plaats op zondag 29 juni van 13:00 tot 18:00 uur op het Heuvelplein. Onder de 18 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. De toegang is gratis. De bieren worden geschonken in een statiegeld glas.

Wat: T DRINKS Tilburgs Bierfestival
Wanneer: Zondag 29 juni 2014
Tijd: van 13:00 tot 18:00 uur
Waar: Heuvel, Tilburg
Entree: Gratis