Vakantie voorbij: netwerkbijeenkomsten in de regio

netwerkbijeenkomsten

De vakantie is voorbij! Dit betekent dat er komende periode verschillende netwerkborrels in de regio Tilburg worden georganiseerd. Wil jij je netwerk verbreden en verbeteren? Wij hebben de leukste netwerkbijeenkomsten van Tilburg alvast voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder!

Wil jij tweewekelijks netwerken? Zowel bij Willem II als Tilburg Trappers hebben ze businessclubs waar het Tilburgse netwerk stevig vertegenwoordigd is.

Netwerkbijeenkomsten regio Tilburg

JOST Netwerkdiner

Tijdens dit diner op 6 september in het Duvelhok kom je meer over elkaar en elkaars bedrijf te weten door per gang te wisselen van tafelgenoten. Met behulp van een tafelleider en een vast format kom je écht met elkaar in gesprek en kun je elkaar helpen. Klik hier voor meer informatie.

Vrouwen ontmoeten vrouwen: leren netwerken bij Willem ll

Voor vrouwen en ook voor het VOVnetwerk is de business rondom voetbal, het stadion met het heilige gras, tamelijk onbekend terrein. Een mooie kans om tijdens deze netwerkbijeenkomst op 9 september eens in de keuken te kijken van een voetbalbedrijf met een historie van maar liefst 120 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Mini netwerk contactavond verzorgd door Cookaholics

Genieten van een voortreffelijk diner verzorgd door Cookaholics en gelijktijdig interessante, zakelijke contacten leggen; dat zijn de belangrijkste doelen van deze mini netwerk contactavond op 12 september in het Huis van Logistiek. Klik hier voor meer informatie.

BitterBallenBorrel bij Hotel Ibis

BitterBallenBorrel is een informele netwerkborrel voor ondernemers, directeuren en managers. De netwerkborrel wordt op donderdag 15 september georganiseerd bij Hotel Ibis. Klik hier voor meer informatie.

Tilburg Culinair op het Willemsplein

Van donderdag 22 tot en met zondag 25 september ontmoet ondernemend Tilburg elkaar weer onder het genot van verschillende culinaire hoogtepunten tijdens Tilburg Culinair. Klik hier voor meer informatie.

Tilburgs Netwerkdiner Ontmoet

Op 26 september wordt voor de eerste keer het Tilburgs Netwerkdiner Ontmoet georganiseerd in het Ontmoetingscentrum van Rabobank Tilburg en omstreken. De avond is inclusief diner, dranken en een inhoudelijk gevarieerd programma gecombineerd met ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Klik hier voor meer informatie.

Mini netwerk contactavond door Riddershoeve

Genieten van een voortreffelijk diner verzorgd door Riddershoeve en gelijktijdig interessante, zakelijke contacten leggen; dat zijn de belangrijkste doelen van deze mini netwerk contactavond op 10 oktober bij Rüttchen Tilburg. Klik hier voor meer informatie.