NevenFotografie opent nieuwe studio

Fotograaf Raldo Neven (NevenFotografie) opent een nieuwe studio aan de DJ Jittastraat 4a (achter de Westermarkt) in Tilburg. Met deze nieuwe locatie op een zichtbare plaats wil de fotograaf een breed publiek aanspreken. Vanaf maandag 17 januari kan men er op afspraak terecht voor een stijlvolle familiefoto, een stoer portret of een trendy glamourfeestje.

NevenFotografie is ruim vijf jaar geleden gestart als professioneel fotograaf en heeft in korte tijd zijn naam weten te vestigen in Tilburg. Hij startte in de evenementenbranche en breidde zijn klantenbestand al snel uit naar andere terreinen, onder andere in bedrijfsfotografie, pers- en studiofotografie. Inmiddels werkt hij onder andere voor Bonheur Horeca Groep, Gemeente Tilburg, PPeople Evenementenbureau, Humiq Automatiserig en Meesterbakker Van Iersel. Daarnaast geeft hij workshops, onder andere de workshop ‘Fotografie met Stadswandeling’ in het centrum van Tilburg.

Tot half december konden de klanten van NevenFotografie voor een studioportret terecht in het voormalig Zwijsenpand aan de Gasthuisring. Wegens de nieuwbouwplannen in de Spoorzone wordt dit gebouw gesloopt. Met de nieuwe studio achter de Westermarkt – tussen de Hema en Meesterbakker van Iersel in – hoopt Raldo Neven zichtbaarder te zijn voor de klant, zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met zijn portretfotografie. Zie voor meer informatie de website www.nevenfotografie.nl. Voor afspraken kan men contact opnemen via info@nevenfotografie.nl, of telefonisch: 06-24531842.