NEW YORKER en ECCO openen winkel in de Emmapassage

Momenteel zijn ze in de vernieuwde Emmapassage druk bezig met afrondende werkzaamheden. Daarna kunnen winkels en horecagelegenheden hun vestigingen gaan inrichten om zo snel mogelijk de deuren te openen. Nadat we eerder bekendmaakte dat winkels als ONLY, Søstrene Grene, Guts & Gusto, Sketchers, Voetbalshop.nl en Nelson naar de Emmapassage komen, hebben we nu weer nieuws. NEW YORKER opent namelijk een winkel in de vernieuwde passage. Ook ECCO verhuist vanuit de Pieter Vreedestraat naar de Emmapassage. Lees verder. 

NEW YORKER is een trendy kledingwinkel waar ze zowel kleding voor dames als heren verkopen. Ze hebben al meerdere winkels in Noord-Brabant, waaronder in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch en openen nu dus ook in onze stad. De exacte openingsdatum van de nieuwe winkel van NEW YORKER is nog niet bekend, maar ze openen begin 2023 de deuren. Ben je benieuwd wat voor kleding en accessoires ze allemaal verkopen? Check dan alvast de webshop. 

ECCO verhuist

Geen nieuwkomer in de binnenstad, maar wel in de Emmapassage. ECCO is namelijk al een hele tijd gevestigd in de stad, maar ze verhuizen komende tijd van de Pieter Vreedestraat naar de Emmapassage. In de gloednieuwe brandstore kun je straks terecht voor dames-, heren- en outdoor schoenen. Momenteel is de winkel nog geopend aan de huidige locatie in de Pieter Vreedestraat.

Meer informatie

Eind november staat de grand opening van de Emmapassage op het programma. Meer weten? Blijf dan vooral onze kanalen in de gaten houden.