Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2348 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Next Level Extase

Op dinsdag 16 december 2014 vindt voor het eerst het evenement Next Level Extase plaats in Café Extase in Tilburg. Tijdens dit evenement, dat start om 19.30 uur, worden verschillende facetten van de entertainmentbranche op een verrassende manier belicht.

Next Level Extase wordt georganiseerd in samenwerking met de Tilburgse Fontys Academy for Creative Industries en neemt de bezoekers voor een avond mee in de wereld van entertainment. De totaalbeleving van bezoekers staat centraal terwijl zij in een ontspannende setting worden geïnformeerd over deze wervelende industrie.

Comedy en Gaming

Op verrassende wijze worden bezoekers van Next Level Extase geïnformeerd over de entertainmentbranche. Zo zal comedian Rachid Larouz op het evenement aanwezig zijn en door middel van een quiz zorgen voor de nodige vermakelijke interactie met de bezoekers. Ook de gaming-tak van de entertainmentindustrie komt deze avond aan bod. Het Eindhovense gamingbedrijf Pillo Games biedt tijdens het evenement namelijk een leuke game aan waarbij de controller de vorm heeft van een kussen. Dit innovatieve gegeven wordt gedemonstreerd en bezoekers krijgen de kans uit te proberen en tegen elkaar te spelen.

Mis het niet!

Het evenement Next Level Extase vindt plaats op dinsdag 16 december aanstaande van 19.30 tot 0.00 uur in Café Extase aan Heuvelring 112 in Tilburg. De toegangsprijs is €3 per persoon, deze is aan de deur te betalen en is inclusief welkomstdrankje. Kijk voor meer informatie op hier en hier

Reageer op dit bericht