Next Up start businessproject om jongeren te helpen een onderneming te laten starten in 12 weken!

Businessproject om jongeren te helpen

Een eigen onderneming: dat vergt nogal wat. Wat komt er allemaal bij kijken, waar begin je, maar ook: hoe zorg je ervoor dat je gedurende dit traject goed voor jezelf blijft zorgen? Next Up, een project van jongerenwerk R-Newt en Stichting Boilrs Hub helpt Tilburgse jongeren tussen de 17 en 27 jaar op weg. In 12 weken tijd worden jongeren tijdens het gratis project Mind & Business gecoacht in het van de grond krijgen van een onderneming.

Mind & Business

Mind & Business biedt jongeren tussen de 17 en 27 jaar de kans om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van gezond ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Hoe zorg je dat je business goed loopt, maar je ook goed voor jezelf zorgt? Vanaf 16 november komen experts uit het vakgebied iedere dinsdagavond naar Boilrs Hub (Fabriekstraat 22) om de jongeren daar workshops te geven en ze te begeleiden. Na twaalf weken is de eindstreep in zicht: een eigen business fair.

Tijdens Mind & Business komen onder anderen Robert van Tienen van R10 Grafisch Ontwerp, Kevin van Gestel van VibeActive en jonge entrepeneur Anna Simokova de jongeren ondersteunen, inspireren en coachen. Onderdeel van het 12-weken durende programma is een uitje naar meta maze Doloris. “Deze must-see spot in Tilburg is begonnen met een idee. En kijk wat voor tofs er nu staat! Doloris is het bewijs dat doorzettingsvermogen, geloven in je doel en een goede mindset je ergens kunnen brengen. En dat succesvol ondernemerschap vooral ook heel leuk is. Dit hopen we over te brengen op de jongeren,” aldus Eva Singh van Stichting Boilrs Hub.

Over Next Up en Stichting Boilrs Hub

Next Up is een project van het jongerenwerk R-Newt. Bij Next Up kunnen jongeren tussen de 14 en 27 jaar oud een project opzetten om maatschappelijk betrokken te zijn of hun skills ontwikkelen om zichzelf in te kunnen zetten voor de maatschappij. Stichting Boilrs Hub is een culturele, maatschappelijke, sociale maar vooral creatieve broedplaats. Deze bijzondere spot draagt het mentaal en fysiek fitter worden uit door middel van FIT-programma’s voor jongeren.

Meld je aan!

Ben jij tussen de 17 en 27 jaar, woon je in Tilburg of omgeving en wil jij je ontwikkelen tot een ondernemer? Mail, app of bel met Aynes Yazid voor meer informatie of om je op te geven: aynes@r-newt.nl of 06 200 76 049. Aanmelden voor 11 november. Ga voor meer informatie naar deze website.