Nick en Simon signeren bij Media Markt Tilburg

Nick en Simon

Aangenaam, zo heet het nieuwe album van het Volendamse duo Nick en Simon. Op vrijdag 29 september zijn ze in Media Markt Tilburg om hun nieuwe album te signeren. Wil jij ze graag ontmoeten? Zorg er dan voor dat je erbij bent! De deluxe editie is deze dag extra scherp geprijsd: €15,99.

Aangenaam

Aangenaam is een cd van uitersten. De samenzang maakt het een typische Nick en Simon. Maar neem een nummer als Zing! Producer Jack $hirak zette het op een gelikte hiphop-beat. Of Proosten op de Doden, een soort drinklied om het leven te vieren. Een wereld van verschil met Welkom, over het vaderschap. Dit is misschien wel hun meest persoonlijke lied tot nu toe.

Het album verschijnt in drie verschillende versies: een standaardversie met 10 tracks, een deluxe editie met 15 tracks en een doorzichtige vinyl met 10 tracks. Op 11 oktober gaat de gelijknamige theatertour van start, die in totaal 57 voorstellingen in 55 verschillende theaters en schouwburgen door heel het land telt.

Signeersessie Nick en Simon

Wil jij als echte fan Nick en Simon in levende lijve ontmoeten? Breng dan op een vrijdag 29 september om 16.30 uur een bezoek aan Media Markt Tilburg om de signeersessie bij te wonen.