Niels Geusebroek bij Ladies Night Euroscoop Tilburg

Op dinsdag 11 maart komt Niels Geusebroek bij Euroscoop alle dames toezingen, die de Ladies Night van de nieuwe Nederlandse film Hartenstraat bezoeken. Kort daarna is er ook een Q & A met regisseuse Sanne Vogel en actrice Terence Schreurs. Niels zal 3 liedjes zingen, waaronder de titelsong ‘Street of Hearts’. 

De Ladies Night met de film is meer dan populair: 4 zalen raakten in korte tijd overvol en voor de laatste zaal zijn nu nog enkele kaarten beschikbaar. Het optreden van Niels Geusebroek zal rond 1915 uur zijn met aansluitend de Q & A.

www.euroscoop.nl

Hartenstraat
Deze sprankelende romantische feelgood komedie speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan.