Nieuw café op het Piusplein: De Baret

Begin januari 2015 opent op het Piusplein in Tilburg een nieuw café. In het pand waar momenteel Café Hoppie gevestigd is, starten Sebastiaan Groen en Klaas van de Pas een feestcafé genaamd De Baret.

Vanaf januari verwelkomen zij iedere donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 04.00 uur gasten van 21 jaar en ouder. Op 8 januari wordt het feestcafé officieel geopend.

Maes van de tap

In de zomermaanden wordt ook het terras geopend en gaat De Baret een kleine lunchkaart voeren. Als een van de weinigen kroegen in Tilburg gaat De Baret Maes van de tap serveren. De Belgische brouwerij is op 12 november 2014. nog bekroond met de titel ‘Beste pils van Europa’ door de European Beer Star Awards. ‘De prijs die Maes onlangs heeft gewonnen is een mooie bevestiging van onze keuze’ zegt Sebastiaan.

De Rooi Pannen

Klaas en Sebastiaan hebben beide De Rooi Pannen opleiding Horeca afgerond, om vervolgens een aantal jaren ervaring op te doen in zowel de landelijke evenementenhoreca als verschillende cafés in de Tilburgse binnenstad.

Hoedenwinkel

De nieuwe naam van het café is een verwijzing naar de hoedenwinkel die tot 1988 in het pand gevestigd was. Hiervan zijn nog steeds details van terug te vinden op de gevel en deze zullen ook terug gaan komen in de nieuwe stijl van De Baret.

www.cafedebaret.nl
Facebook.com/CafeDeBaret
Twitter.com/CafeDeBaret