Nieuw carnavalsmotto Kruikenstad bekend: Kèk mar wègge sjouwt

carnavalsmotto

Carnaval in Kruikenstad zit er deels op. Deels zeggen we: want tijdens het halfvasten op zondag 22 maart wordt de afgelaste Opstoet ingehaald. Inmiddels weten we ook het carnavalsmotto voor het nieuwe carnavalsseizoen: Kèk mar wègge sjouwt. Dit werd traditioneel bekendgemaakt tijdens Et Sebiet op de Tilburgse Heuvel. 

Carnavalsmotto

Dit jaar schreef de Carnavalsstichting Tilburg voor het eerst de carnavalsmottowedstrijd uit. Uit de vele inzendingen koos de Commissie Protocol hét motto voor het komende carnavalsseizoen. De gelukkig winnaar? Rob Jansen!

Kèk mar wègge sjouwt, ofwel het nieuwe carnavalsmotto voor carnaval 2021. Wat het betekent? “Kijk maar wat je doet. Geniet van het leven en doe vooral wat je denkt dat je moet doen.” De carnavalsstichting feliciteert Rob Jansen als winnaar van de mottowedstrijd en kijkt inmiddels ook al uit naar de inzendingen voor de embleemwedstrijd!

Carnaval 2021

Benieuwd welke data je voor 2021 alvast dik gestreept in je agenda kunt zetten? Wij weten het! Carnaval staat in 2021 op het programma van 12 februari tot en met 16 februari. D’n Opstoet trekt op zondag 14 februari 2021 door de stad.