Drie kanalen en zelf muziek draaien: Studio organiseert iedere donderdag een Silent Disco!

Liefhebbers van Silent Disco opgelet! Studio aan de Korte Heuvel pakt uit met een nieuw concept. Iedere donderdag kun je er voortaan terecht voor Studio Silent Disco. Silent Disco blijft een groeiend fenomeen. In Eindhoven en Breda is al een tijd een populair Silent Disco Café. Uit het Tilburgse straatbeeld was deze enige tijd verdwenen, maar is nu terug van weggeweest! Vanaf donderdag 21 maart transformeert Café Studio iedere donderdag tot een Silent Disco Café! Benieuwd? Lees snel verder.

Ga helemaal uit je dak in een zaal zonder muziek, met een koptelefoon op je hoofd! Elke donderdag kun je dus terecht bij Studio voor Silent Disco, behalve de eerste donderdag. Dan is er natuurlijk Mi Gente bij Studio.

Silent Disco Studio

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst krijg je gratis een koptelefoon met daarop drie kanalen waar je zelf tussen kunst schakelen: groen, rood en blauw. Bij iedere kleur is een andere muzieksoort en de invulling van de verschillende kanalen verandert per week. Natuurlijk is er wel altijd een typisch ‘Studiokanaal’ met de dj’s die vaak bij Studio draaien. Op een ander kanaal wordt meer geëxperimenteerd met house dj’s, opkomende feestartiesten en veel meer! Het laatste kanaal mag de bezoeker zelf invullen, de aux ligt klaar voor je, maar wees op tijd! Want de aux kan zomaar eens de hele avond bezet worden gehouden.

Tijdens de eerste editie van Studio Silent Disco staat er al een fantastisch programma te wachten op je. Benieuwd wat er te horen is op elk kanaal? Wij zetten het op een rijtje voor je:

  • Kanaal rood: Collectiv Combo
  • Kanaal blauw: Techno/house
  • Kanaal groen: DJ de Auxkabel. Sluit zelf lekker aan!

Zelf een kanaal hosten

Zit jij bij een studentenvereniging, hockey- of voetbalteam en willen jullie een keer een kanaal hosten? Dat kan! Het is geen vereiste om zelf een dj te hebben. Wel geldt de minimale leeftijd van 18 jaar natuurlijk!

Cocktails voor €6,-

Je leest het goed! Tijdens Studio Silent Disco kosten alle cocktails maar €6,-. Hoe chill is dat?! Genoeg redenen om al je stapmaatjes op te trommelen en als de wiedeweerga naar Studio te gaan op donderdag!

Meer informatie

De entree voor Studio Silent Disco is gratis en 18+ . Studio is op donderdag tot 04:00 uur geopend, genoeg reden om de hele avond los te gaan! Wil jij meer weten over het Silent Disco Café? Neem dan snel een kijkje op de website en/of de Instagram van Studio.