Nieuw concept aan de Piushaven: Zennn Lounge

Als ik binnen kom wordt mijn nieuwsgierigheid gelijk gewekt door de comfortabele stoelen die in de ruimte geplaatst zijn. Behandelstoelen, gescheiden door wandjes in een stoere maar sfeervolle ruimte.

Ruimte voor ZZP-ers

In het project Havenmeester in Tilburg heeft zich een dame gevestigd die een plek biedt aan ZZP-ers die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging. Stoer, maar sfeervol, ruimtelijk maar toch intiem. Heleen Visser, docente pedagogiek aan het ROC in Breda was op zoek naar een onderscheidend concept waar behoefte aan is in de maatschappij. Ze wilde graag samen met haar partner iets unieks opbouwen en de Piushaven leek hen een mooie plek om een start te maken met een eerste locatie. Naast haar huidige baan heeft ze veel tijd en energie geïnvesteerd om haar wensen en ideeën vorm te geven met een mooi resultaat als gevolg.

ZennLounge

Zennn Lounge

De ruimte is verdeeld in 6 kleinere ruimtes waar pedicures, manicures, nagelstylistes, tatoeëerders, visagisten, schoonheidsspecialistes en masseurs een plek kunnen huren om hun klanten op een professionele manier te bedienen. De ruimtes kunnen door middel van privacy schermen nog meer privé gemaakt worden. Zennn Lounge is van alle gemakken voorzien, koffie en thee voor je klanten, en ben je per ongeluk door je voorraad heen, dan biedt Zennn Lounge je de mogelijkheid om ter plekke je ontbrekende product aan te vullen.

Als klant is het prettig vertoeven in de ruimte. Wanneer je een volledige verzorging nodig hebt hop je zo van de pedicure naar de manicure en naar de nagelstyliste. Om het Zennn gevoel te benadrukken is Zennn Lounge rustig gelegen aan de zijkant van het project Havenmeester.

Zennn Lounge heeft op 1 mei haar deuren geopend en is op zoek naar ZZP-ers in de uiterlijke verzorging, zoals pedicures, manicures, nagelstylistes, tatoeëerders, visagisten, schoonheidsspecialistes en masseurs. Zij kunnen tegen een tarief van € 6,- per uur gebruikmaken van alle faciliteiten van Zennn Lounge om hun klanten op een professionele manier te ontvangen.

ZennnLounge4