Nieuw concept voor keukenhelden bij BANK15: proof.

Proof.

Een nieuwe samenwerking brengt een nieuw concept voor keukenhelden tot leven in BANK15. Namelijk, proof.: een keuken die constant in beweging is. Bij proof. bieden ze aanstormende én bestaande keukenhelden de kans om nieuwe producten, formules en gerechten te testen. Twijfel jij nog of jij van jouw passie voor koken een professie wil maken? Ga dan hier de uitdaging aan.

Het leuke aan proof. is namelijk dat je hier twee weken de kans krijgt om jouw kookkunsten of nieuwe gerechten te testen. Wil jij ook een keer de keuken overnemen? Stuur dan een mail naar proof@bank15.nl.

Creatief platform

“Met de keuken als ons basisingrediënt creëert proof. continu nieuwe smaken, voor iedereen. Het Foodlab van BANK15 is dan ook de perfecte plek in Tilburg om dit concept tot leven te brengen. BANK15 gelooft in een eerlijke kans voor iedereen en dit zit verweven in het nieuwe concept proof,” aldus Loes Teunissen medeoprichter van proof.

Hun ambitie is om hiermee uit te groeien tot een creatief platform waar food en innovatie samenkomen. Tilburg stoomt namelijk van talent en creativiteit en dat verdient een eerlijke kans in een fysieke en veilige omgeving. proof. lanceert hiermee ook een samenwerking met Friandries, Atelier Kokumi en Thommy Cooking. Samen met deze partijen gaan ze de komende periode nog veel meer nieuwe concepten realiseren en zijn de voorbereidingen van de eerste al in volle gang. Als keukenheld kan je ook gebruik maken van de expertise van deze groep professionals.

“Met proof. willen we ook een steentje bijdragen aan sociale rechtvaardigheid, daarom vragen we iedere deelnemer een bijdrage te leveren aan de IMC weekendschool waar wij een samenwerking mee is gestart. We vinden namelijk dat iedereen een eerlijke kans moet kunnen krijgen,” Kiek van de Wiel (medeoprichter) “Wij zoeken samen naar ingrediënten die ons binden als samenleving binnen proof. en de ondernemers die de keuken van gaan bezetten betalen altijd terug in sociaal kapitaal.”

proof. yourself

Heb jij een innovatief, creatief keukenconcept, product of altijd al willen weten of jouw gerecht aanslaat bij het grote publiek? proof. yourself! Laat ons weten wat jouw idee is en wanneer jij onze keuken wil overnemen. Stuur een mail naar proof@bank15.nl.