Nieuw dance event in de Koepelhal: 3.000 bezoekers en grootse line-up

dear future

Tilburg, en in het bijzonder de Spoorzone, heeft er een nieuw dance event bij. Tijdens de openingsavond van Dear Future kun je namelijk genieten van sets van Funkerman, Deepend, Puresang, La Fuente en Julian Jordan. Je kent ze vast wel, maar draaiden ze al eerder samen op een avond in Tilburg? 

Dat de Koepelhal een prachtige locatie is voor indoor festivals en dance events weten we inmiddels wel. Meerdere artiesten en dj’s braken er al de tent af tijdens bijvoorbeeld WOO HAH! Festival, Festival Mundial en de TOP week. Op zaterdag 23 september is het de beurt aan bovengenoemde artiesten.

Line-up openingsavond Dear Future

De line-up liegt er zoals je ziet niet om. Maar voor degene die de artiesten niet kennen, lichten we ze kort voor je toe. Funkerman is een internationaal gewaardeerde dj en producer. Hij pionierde veel met Amerikaanse hiphop en werd later geraakt door klassieke soul, disco en funk. Vanuit daar ontstond zijn liefde voor housemuziek. Hij zoekt altijd uitdaging in het maken en draaien van nieuwe, spannende muziek.

Ook het Nederlandse duo Deepend wordt gedreven door verschillende diepgaande house elementen, maar is niet makkelijk om in een hokje te stoppen. De basis van hun sound wordt gehaald uit house en daar worden groovy en melodieuze elementen aan toegevoegd. Puresang heb je wellicht al regelmatig op een poster langs zien komen. Ze braken namelijk de tent af op meerdere festivals en treden ook veel in het buitenland op.

La Fuente dan. De dj draait al een hele tijd mee en hij draait voornamelijk energieke housemuziek met soulelementen. Ook experimenteert hij heel veel met nieuwe tracks en mix styles. Wat betreft de nieuwe generatie kun je tijdens Dear Future genieten van Julian Jordan. Hij kwam snel op en is inmiddels niet weg te denken tussen de grotere namen.

Dare to dance?

Wil jij dit geweldige dance event niet missen? Kom dan op zaterdag 23 september naar de Koepelhal in Tilburg. Het feest duurt van 22:00 – 04:00 uur en de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Koop vandaag nog je kaarten voor €27,50. Er zijn 3.000 kaarten te koop.