Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2455 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw in de Reeshof Health Factory Koolhoven

Twijfel jij of een gezonde en actieve leefstijl bij jou past? Heb je al heel veel geprobeerd, maar val je steeds terug in oude gewoontes? Durf je het nauwelijks aan iets nieuws te beginnen omdat je bang bent voor weer een teleurstelling? Hoe vaak heb je gedacht: ‘Morgen! Morgen ga ik beginnen!’

In de wijk Koolhoven start Health Factory Koolhoven. Binnen de Factory worden beweging, voeding, leefstijl en schoonheid met elkaar verbonden. Het motto is ‘Werken aan de mooiste versie van jezelf.’ Je kunt bij Health Factory Koolhoven sporten, praten, delen, koken en ontdekken in een vertrouwde en gemoedelijke sfeer. Zo kun je er terecht voor functioneel sporten, sporten in warmtecabines, looptraining, groepslessen, individuele begeleiding, workshops en bijeenkomsten, kooklessen, schoonheidsbehandelingen en body wraps. Door alle componenten met elkaar te verbinden en aan te bieden onder één dak, ligt een gezonde en actieve leefstijl ook voor jou binnen handbereik. Door zelf te doen en te beleven, ben je verzekerd van een blijvend resultaat.

Health Factory Koolhoven opent op zaterdag 6 september haar deuren. Op deze dag kun je zelf het aanbod te ervaren. Van 11 tot 14.30 uur staat er een gezond hapje en drankje voor je klaar en worden er verschillende demo’s en workshops gegeven. Je bent van harte welkom!

Reageer op dit bericht