Nieuw driedaags carnavalsfestival strijkt in februari neer in Club Smederij: HOSSEN

Hossen

Het carnavalsseizoen is van start! En dus blikken we steeds vaker vooruit op diverse carnavalsevenementen. Zo staat er op vrijdag 17 t/m zondag 19 februari 2023 een nieuw carnavalsfeest op het programma: HOSSEN in Club Smederij. Lees snel verder. 

“Tijdens Hossen op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023 herontdekken we carnaval, want carnaval was nog nooit zo … en dan volgen eigenlijk een heleboel termen welke eerder nog niet gelieerd waren aan carnaval vieren,” vertellen de organisatoren van het nieuwe carnavalsfeest. De mannen van Daisy Festival en Disco Snolly slaan de handen ineen om Club Smederij groen-oranje te laten kleuren. Wat de bezoekers mogen verwachten? “De meest sexy blend van carnaval met urban, heel veel gekkigheid en maximale knaldrang.”

Festivalvibe

Ook het artwork liegt er niet om, met het cachet alsof de nieuwe serie iPhones wordt gelanceerd, glijdt een frikandel in een bierglas. “Ja, hiermee zetten we carnaval wel echt in een ander daglicht toch!” Het nieuwe carnavalsfestival gaat plaatsvinden buiten in de Smederijtuin, maar ook indoor in de club. Bij het (overdekte) buitenpodium krijg je feestgarantie door artiesten zoals Zanger Kafke, HATO en Partysquad. Binnen in de club zal de alpenexpress flink op stoom raken tijdens de carnavalsrave met namen zoals Wouter S en Natte Visstick. Tijdens het festival zullen meer dan 40 artiesten de revue passeren, de volledige line-up wordt 17 november bekend gemaakt.

“We willen met Hossen echt de heerlijke festivalvibe neerzetten welke men van ons gewend is, maar dan tijdens Carnaval. Wij hebben tijdens carnaval nog nergens eerder zo’n gruwelijk dansbare line-up zien staan, dus voor wie de polonaise na twee rondjes ook wel beu is, is dit de uitkomst.” Voor wie wel toe is aan de klassieke vorm van hossen zal in het café van Club Smederij zijn toevlucht vinden, daar is namelijk “Club Nondeju” met enkel en alleen doorgewinterde carnavals dj’s.

Meer informatie

De line-up wordt op 17 november bekendgemaakt. De kaartverkoop start op 24 november.

Check dit Facebook-event voor meer informatie en volg Hossen op Facebook.