Nieuws

bumperkluiven
Let op! Dit artikel is al 1259 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw driedaags foodfestival in Tilburg: Bumperkluiven in de Spoorzone

Heerlijk! Waar het ‘normaal gesproken’ na de Tilburgse kermis een beetje stil valt in Tilburg, ontpoppen er nu genoeg initiatieven die het leuk maken voor de thuisblijvers tijdens de bouwvak. Bijvoorbeeld het nieuwe foodfestival Bumperkluiven in de Tilburgse Spoorzone. 

Op vrijdag 10 augustus, zaterdag 11 augustus en zondag 12 augustus strijkt het festival neer bij Club Smederij. Verwacht een breed scala aan foodtrucks, veel speciaalbieren, wijnen, kindervermaak, muziek en veel meer. De organisatie benadrukt: er is aanbod voor iedereen en elke portemonnee. Sounds good!

De toegang is helemaal gratis en voor eigenaren van foodtrucks is het nog steeds mogelijk om aan te sluiten bij deze ‘vreet-file’ zoals ze het zelf noemen.

Bumperkluiven

Het foodfestival komt overwaaien uit Breda, waar Bumperkluiven ook vorig jaar werd georganiseerd. Ook dit jaar wordt het festival eerst bij onze westerburen georganiseerd (namelijk van 6 tot 8 juli 2018) in het Bredase Boeimeer. Op de Bredase variant van het festival staan zo’n dertig foodtrucks, is er een hoop live-muziek, een silent disco, zweefmolen en een schiettent. Dat belooft wat voor de editie in augustus in de schôônste stad van ’t laand!

Reageer op dit bericht