Nieuw energieneutraal pand Koninklijke Van Eerd deze week opgeleverd

Veertien Maanden geleden, in februari 2022, werd gestart met de bouw van de tweede productielocatie van Koninklijke Van Eerd: een volledig energieneutraal, veilig, duurzaam en gasloos pand. Het moment waar lang naar is uitgekeken, is aangebroken. De nieuwbouw die als hoofdvestiging dienst zal gaan doen, wordt op 26 april opgeleverd, precies conform de planning die bij aanvang is vastgesteld. De vestiging die op een prachtige zichtlocatie tussen het Wilhelminakanaal en Ringbaan-Noord is gebouwd, is een aanwinst voor de Kanaalzone en voor de stad Tilburg.

Over Koninklijke Van Eerd

Van Eerd is een écht Tilburgs familiebedrijf dat in 1919 is opgericht als handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg en is uitgegroeid tot de grootste specialist in het produceren van verpakkingen voor de farmaceutische industrie in Nederland. Van Eerd streeft naar uitstekend werkgeverschap en volledig ontzorgen van afnemers. Met het motto “We all care” geeft de organisatie uiting aan de zorg voor elkaar, voor afnemers en voor de omgeving.

Nieuwbouw Van Eerd

Martijn van Eerd, directeur: “We zijn erg trots dat we deze stap naar een tweede locatie kunnen zetten. Hiermee realiseren we een back-up faciliteit voor onze klanten en hebben we het mogelijk gemaakt om verder te blijven groeien als een van de beste verpakkingsdrukkerijen voor de farmaceutische industrie in Europa. De komende weken worden de machines geplaatst en alle processen gevalideerd, de gebruikelijke procedure om te kunnen en mogen leveren aan de farmaceutische industrie. We kijken er erg naar uit om op te starten en onze draai te vinden in ons gloednieuwe pand.”

Meer informatie

Wil je meer weten over Koninklijke Van Eerd? Bekijk dan snel de website.