Nieuw festival in het Leijpark: Groovepark brengt de 90’s naar Tilburg

Festival in het Leijpark

Tilburg evenementenstad! Het aanbod aan events en festivals is in Tilburg al uitgebreid, gevarieerd en voor ieder wat wils. In augustus komt er weer een nieuw evenement bij. Dan wordt er namelijk voor de eerste keer het 90’s evenement Groovepark – 90s Classics georganiseerd. Een trip down memory lane met heerlijke 90’s & happy hardcore muziek. Dit nieuwe festival in het Leijpark is een throwback naar de jaren ’90, maar dan in een nieuw jasje. Dansen, hakken, vrij zijn en een sfeer net zoals toen: je vindt het op zaterdag 31 augustus in het Leijpark. Lees snel verder.

De festivaldeuren openen die dag om 15:00 uur en de organisatie pakt direct uit met een te gekke line-up. Zo treden Vengaboys, Mental Theo, Nakatomi, Dune, T-SPOON, Alice DJ en andere artiesten op. Ook is er een surprise act waar de organisatie nog niets over kwijt wil.

Zoals het was in de 90’s

Groovepark – 90s Classics focust zich naast klassieke eurodance en legendarische happy hardcore vooral op de beleving van de bezoeker. Zij ervaren hoe het was in de jaren ’90. In het Leijpark wordt een groot podium geplaatst waarop de artiesten optreden, uiteraard kun je ook gave lichtshows verwachten. Ook kunnen de festivalgangers genieten van heerlijke hapjes, drankjes en hopelijk het zonnetje.

Meer informatie

Groovepark – 90s Classics vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2024 in het Leijpark. Tickets zijn vanaf dinsdag 23 april 19:00 uur te koop via deze website. 

Op deze website vind je ook meer informatie over het festival.

Tickets winnen

Wil jij met je vrienden naar Groovepark? Maak dan nu kans op het winnen van vijf tickets voor Groovepark – 90s Classics! Ga naar de Instagram pagina van Groovepark90classics en tag vier vrienden onder de laatste post om kans te maken.