Nieuw in het Dwaalgebied: Ollie’s met Tilburgse brandstore

“Fucking vet!” Aan enthousiasme ligt het niet bij Olivier Jaspers, oprichter van Ollie’s. Zaterdag staat de officiële opening van zijn nieuwe winkel in de Tuinstraat op het programma.

Voorheen was Ollie’s altijd gevestigd in de Van Doorenstraat. Toen Olivier samen met zijn compagnon Robbert Marks de kans kreeg om in het voormalige pand van Decennia Design te trekken, was de beslissing snel gemaakt.

Tilburg Brandstore

 

Ook de brandstore, die voorheen als Pop-Up in het Mercure Hotel was gevestigd, heeft een nieuw plekje. Je kunt er terecht voor verschillende Tilburgse producten van Tilburgse ondernemers. Denk aan kleding van Cheaque, merchandise van Willem II & Tilburg Trappers, bieren van La Trappe en Stadsbrouwerij013 en veel meer.

De winkel is een afspiegeling van het Dwaalgebied en de stad. Historisch maar ook met industriële tintjes. Zo hebben ze een oude telefooncel omgedoopt tot pashokje.

Nog een primeurtje: Ollie’s heeft zijn eigen Tilburgse kledinglijn gestart: Ôot Ketuur. “We starten met verschillende polo’s en dat breiden we steeds verder uit. Geen Ralph Lauren embleempje op de borst, maar een Kruikenzeiker. De polo’s zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn kwalitatief van hoge kwaliteit, maar met een Brabants prijsje”

Werkplek huren

Ook leuk nieuws voor kleine en/of startende ondernemers: bij Ollie’s kun je een werkplek huren. Je betaalt per maand en krijgt daarvoor een werkplek in het bruisende Dwaalgebied, onbeperkt koffie en thee, printen en een eigen postadres.

Ollie’s

Natuurlijk kun je bij Ollie’s nog steeds terecht voor je grafische drukwerk. Of voor de verschillende carnavalsemblemen. Eveneens is het nog steeds mogelijk om je eigen shirtjes, truien, rompertjes of andere zaken te bedrukken. Check de mogelijkheden op de website.