Nieuw in Tilburg: Aspact in de Frederikstraat, World of NIX naar het Pieter Vreedeplein

De oplettende Tilburger die afgelopen week door de binnenstad liep, is het wellicht al opgevallen. Maar de alcoholvrije slijterij NIX & NIX, die nu World of NIX heet, is verhuisd. De winkel aan de Frederikstraat is in mum van tijd leeggehaald. Net zo snel als dat het pand leeg raakte, is het ook weer gevuld. Aspact vult het winkelpand namelijk in. Lees verder. 

Aspact is in 2014 ontstaan en door de jaren heen uitgegroeid tot hip modemerk met meer dan tien winkels in Nederland. De flagshipstore van het bedrijf vind je in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Aspact speelt in op trendy streetwear met high-end details. In onze provincie heeft Aspact al winkels in Den Bosch en Eindhoven.

NIX & NIX

World of NIX is verhuisd naar het Pieter Vreedeplein. Ze zijn gevestigd in het pand waar afgelopen maanden Closet Sales werden georganiseerd en voorheen een Donut-store was gevestigd. Je kunt dus nog steeds terecht in Tilburg voor lekkere alcoholvrije dranken.

Meer informatie

Wil je Aspact een keer bezoeken. Ze zijn gevestigd in de Frederikstraat. Wil je meer weten over dit kledingmerk? Check dan alvast de website.