Nieuws

de beren
Let op! Dit artikel is al 1372 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw in Tilburg: bezorgrestaurant De Beren opent op Schouwburgpromenade

De Beren is natuurlijk al een begrip in Tilburg met een restaurant in hetzelfde gebouw als de Euroscoop. Binnenkort hoef je niet meer per se naar het restaurant toe om te genieten van de lekkere gerechten, maar komt De Beren naar jou thuis. Ze openen namelijk een bezorgrestaurant op de Schouwburgpromenade.

Aan het roer staat de 38-jarige Angenel Maas uit Tilburg. Ze heeft jaren ervaring in de bezorgwereld als franchisenemer bij Domino’s Pizza en was al actief als interim manager bij De Beren. Ze heeft begin dit jaar de keuze gemaakt om zelf een bezorgrestaurant van de Beren te openen. Momenteel zijn ze druk bezig met de verbouwing op Schouwburgring nummer 155. Het is de bedoeling dat het bezorgrestaurant begin september de deuren opent.

Bezorgrestaurant De Beren

In totaal heeft De Beren al achttien bezorgrestaurants in Nederland. De menukaart van het bezorgrestaurant verschilt niet veel van de menukaart van de ‘gewone’ restaurants. Wat je kunt verwachten: verse gerechten die warm en compleet worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs. Zo bezorgen ze voor nog geen €8,- budgetmenu’s die bijvoorbeeld bestaan uit saté, kipfilet of een Berenburger met bijgerecht naar keuze.

Verder kun je straks een heerlijk biefstuk of varkenshaas van de grill bestellen, bezorgen ze verschillende salades en nog veel meer lekkere gerechten. Voor een impressie kun je het beste eventjes de menukaart van andere bezorgrestaurants van De Beren bekijken.

Grote ambitie

Het is de ambitie van de eigenaresse om in de toekomst meerdere bezorgrestaurants in Tilburg te openen. Op termijn moeten de bezorgers van het bezorgrestaurants een vast onderdeel uitmaken van het Tilburgse straatbeeld.

Werken bij dit nieuwe bezorgrestaurant

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van dit nieuwe restaurant? Momenteel zijn ze nog op zoek naar bezorgers. Bekijk snel de vacature.

Reageer op dit bericht