Tilburg krijgt biergarten in de Spoorzone komende winter

biergarten

Winterse gerechten, veel speciaalbieren, whiskey’s en natuurlijk wijnen. Op 15 & 16 december 2017 is het tijd voor de allereerste editie van Biergarten Tilburg. De eerste editie inclusief toffe wintertuin wordt georganiseerd bij RAW in de Tilburgse Spoorzone. 

De Biergarten is ingedeeld in twee gedeeltes. In de wintertuin, die is aangekleed met vuurkorven, kun je genieten van livemuziek, foodtrucks, speciaalbier barren, winterbarbecues en een verwarmd buitenterras. In het tweede gedeelte, de Borrelfabriek, is een dansvloer en kun je drankjes scoren bij de wijn- en whiskeybar. Ook wordt er een aparte chill lounge ingericht.

Lokale foodtrucks en optredens van lokaal talent

Biergarten Winter Weekend wil het evenement vooral met lokale partners organiseren. Zo staan er lokale foodtrucks en zijn er optredens van talenten uit de regio Tilburg. Naar die talenten is de organisatie overigens nog wel op zoek. Voel jij je aangesproken? Neem dan contact op met de organisatie.

Biergarten Tilburg wordt georganiseerd door Trophies Events in samenwerking met RAW. Op vrijdag 15 december zijn de deuren geopend van 16:00 tot 00:00 en zaterdag 16 december beginnen ze wat eerder, namelijk van 13:00 tot 00:00. Het is gratis toegang voor alle leeftijden!

Maandag komt er meer informatie online over het evenement, dus hou de Facebook van Biergarten Tilburg in de gaten.